Witam serdecznie głównie forumowiczów z Gdańska i okolic. Będziemy w tym pięknym mieście od 14.09 do 16.09. To na pewno. Jeśłi starczy kasy, może przedłużymy pobyt do 17.09. Ja jadę w delegację, Ewa pozwiedzać. Na pewno będziemy dysponowali wolnym wieczorem 14.09. Jeśłi byliby chętni do wspólnej degustacji miejscowych specjałów piwnych, to bardzo chętnie skorzystamy z wiedzy gdzie i co dobrego można w Gdańsku zdegustować.
Ewwa53 i MJP w Gdańsku 14-16.09.2005
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpWitam serdecznie głównie forumowiczów z Gdańska i okolic. Będziemy w tym pięknym mieście od 14.09 do 16.09. To na pewno. Jeśłi starczy kasy, może przedłużymy pobyt do 17.09. Ja jadę w delegację, Ewa pozwiedzać. Na pewno będziemy dysponowali wolnym wieczorem 14.09. Jeśłi byliby chętni do wspólnej degustacji miejscowych specjałów piwnych, to bardzo chętnie skorzystamy z wiedzy gdzie i co dobrego można w Gdańsku zdegustować.
Pod Kasztanami. Trzy przystanki tramwajem od dworca glownego w stronę Wrzeszcza. ul. AL. Zwycięstwa ??
Wlaściciel obiecuje dużo np. Antonowo, Szwejk, Namyslów, ale na obietnicach się kończy. Być może już oś z tych obietnic jest zrealizowane. Jeszcze tydzień temu bylo tylko Bielkówko. Ale i tak gorąco polecam!!!!Poszukuję -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Proponuję:
Pod Kasztanami. Trzy przystanki tramwajem od dworca glownego w stronę Wrzeszcza. ul. AL. Zwycięstwa ??
Wlaściciel obiecuje dużo np. Antonowo, Szwejk, Namyslów, ale na obietnicach się kończy. Być może już oś z tych obietnic jest zrealizowane(...)
Obiecanki cacanki! Bombadil13 proszę nie pisz niesprawdzonych informacji. Bardzo cię proszę najpierw się przedstaw a następnie proponuj gościom spotkanie
Ps. Niestety w tych dniach nie będę obecny w Trójmieście, więc bawcie sie dobrze. Jeśli mogę wam coś polecić to Gdynię. W bardzo bliskiej odległości od siebie możecie się napić piwa z beczki z browarów: Amber, Goch, Gościszewo, Jurand, Sierpc, Brok..Last edited by abernacka; 2005-09-06, 14:31.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mjpWitam serdecznie głównie forumowiczów z Gdańska i okolic. Będziemy w tym pięknym mieście od 14.09 do 16.09. To na pewno. Jeśłi starczy kasy, może przedłużymy pobyt do 17.09. Ja jadę w delegację, Ewa pozwiedzać. Na pewno będziemy dysponowali wolnym wieczorem 14.09. Jeśłi byliby chętni do wspólnej degustacji miejscowych specjałów piwnych, to bardzo chętnie skorzystamy z wiedzy gdzie i co dobrego można w Gdańsku zdegustować.
A tak w ogóle to gdzie będziecie nocować , to będę wiedział co i jak , żeby łatwiej Wam było wrócić do domuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratChętnie spotkamy się z Wami 14.09 około godziny 18-19 tej "Pod Kasztanami" jeśli nie wiecie jak trafić to napisz gdzie wam pasuje się spotkać i coś wymyślimy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratA tak w ogóle to gdzie będziecie nocować , to będę wiedział co i jak , żeby łatwiej Wam było wrócić do domuMaciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
No niestety, pospieszyłem się z zapowiedzią niezapowiedzianej wizyty - jednak nie przyjadę.
Ech, szkoda tego lanego Koźlaka i tych rozmów o passatach...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyEch, szkoda tego lanego Koźlaka i tych rozmów o passatach...
Ogólnie było bardzo sympatycznie i żałuj, że poległeś od mikroba
Dziękujemy Piotrowi i Alicji za bardzo przyjemne towarzystwo przy konsumpcji, chociaż wykończeni jazdą i zarwaną nocą nie mogliśmy stanąć na wysokości zadania.. A Robertowi, poza podziękowaniem za sery i możliwość zapoznania się z ustrojstwem do wytwornego picia ze szklanek życzymy realizacji wszystkich planów, dotyczących piw i spraw piwnych "pod Kasztanami" - będzie świetne miejsce spotkaniowe. Jeszcze raz dzięki za świetny wieczór
Ewwa
PS. Wracaliśmy w piątek w ulewnym deszczu, szło zasnąć patrząc na wycieraczki i zabawka dla milicjantów bardzo się w taką pogodę sprawdziłaComment
-
Dołączam się do podziękowań. Lany Amber (żywe, złoty lew i koźlak) pyszny. Sery bardzo dobrze z piwem skomponowane. A z zabawki dla milicjantów skorzystać nie mogłem, bo Ewa nie wiadmo dlaczego kazała mi trzymać kierownicę, zamiast dać się pobawić.....Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)Comment
-
My również dziękujemy za spotkanie było miło wesoło choć przyznaję troszkę szybciutko się rozstaliśmy,ale wiem podróż zmęczenie robi swoje.
Robertowi dziękujemy za miłe przyjęcie pyszny poczęstunek i życzymy powodzenia w piwnych planach ..zwłaszcza tych związanych z warsztatami piwnymiComment
Comment