Lato niestety już się skończyło i nastała jesień, a więc proponuję odświeżyć tradycję spotkań naszej sekcji trójmiejskiej (nowi forumowicze są jak najbardziej mile widziani na 3miejskiej biesiadzie). Sugeruję, aby spotkać się „U Źródełka” w Gdańsku w sobotę (1.X.) o godzinie 18,00. Co wy na to?
Jesienne spotkanie przy piwie w Gdańsku (1.X.)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Gdybyś to ty miał w planach tunezyjskie "specjały" to też byś "olał" CiechanówLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuTunezyjskie specjały? [rzygi]
Ps. Osobny temat dotyczący Tunezji od piwnej strony zamieszczę wkrótce.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuJadąc od centrali Wirtualnej Polski na Traugutta 115C jak mam się dostać "Pod Kasztany"?
Jadąc od centali WP masz 3-4 minut piechotą do "U Żródełka".Comment
-
mistrzu,jedż w stronę gdańska głównego i na wysokości lux-medu zawróć do gdyni,po 50 m.skręć przed czołgiem do parku.a jeżeli już będziesz zawracał w całej okazałości zobaczysz bar piwny pod kasztanami.w razie problemów tel ratunkowy0 605 32 88 99.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJadąc od centali WP masz 3-4 minut piechotą do "U Żródełka".
Kurcze, znałem lokale na wspomnianej przez Ciebie ulicy Do Studzienki, pierwszy był „U-bot” potem „Rugbuś” czy jakoś tak, potem Pizzeria gdzie kiedyś kupiłem w baniaku Koźlaka. Czy powstał nowy?Last edited by Mistrzu; 2005-09-26, 19:09.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu(...)Czy powstał nowy?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNie, lokal ten działa od dawna.
No i gdzie w końcu będzie spotkanie?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MistrzuTeraz to już mam mentlik w głowie. Dzięki Robione wiem gdzie są "Kasztany", nadal nie wytłumaczyłeś mi dokładnie gdzie to jest "U źródełka" (Pizzeria to "Rogata" i przypominam sobie, że była jeszcze jedna knajpa po schodach do piwniczki - czy to ta?).
No i gdzie w końcu będzie spotkanie?
Mistrzu nie jestem z Gdańska wiec ciężko wytłumaczyć mi gdzie do dokładnie jest zlokalizowana knajpka "U Źródełka". Ale wydaje mi sie że pomocny będzie oto ten post Rolka: http://www.browar.biz/forum/showthre...%BCr%F3de%B3ka
Miejsce spotkania wg. mnie niech pozostanie to samo co w pierwszym poście.Last edited by abernacka; 2005-09-26, 19:37.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMistrzu nie jestem z Gdańska wiec ciężko wytłumaczyć mi gdzie do dokładnie jest zlokalizowana knajpka "U Źródełka". Ale wydaje mi sie że pomocny będzie oto ten post Rolka: http://www.browar.biz/forum/showthre...%BCr%F3de%B3ka
Miejsce spotkania wg. mnie niech pozostanie to samo co w pierwszym poście.
Z przyjemnością odwiedzę „stare śmieci”.Comment
Comment