Dzięki serdeczne Abernacka. Z mapki wynika, że to właśnie Pizzeria "Rogata" gdzie kupiłem tę banię Koźlaka. I wszystko by się zgadzało, bo doszły mnie słuchy, że zmienił się tam właściciel
Z przyjemnością odwiedzę „stare śmieci”.
To na pewno nie jest pizzeria. Możliwe, że tam podają pizze, ale taką z mikrofali .
Całkiem źle podszedłeś do tematu szukania "U Źródełka". To nie jest lokal w pełnym tego słowa znaczeniu. Jest to raczej komórka połączona z namiotem, kategorii przedostatniej. Nie przeszkadza to właścicielowi w serwowani bardzo smacznego piwka (pizza niekoniecznie z tego co pamiętam to raczej chleb ze smalcem).
Całkiem źle podszedłeś do tematu szukania "U Źródełka". To nie jest lokal w pełnym tego słowa znaczeniu. Jest to raczej komórka połączona z namiotem, kategorii przedostatniej. Nie przeszkadza to właścicielowi w serwowani bardzo smacznego piwka (pizza niekoniecznie z tego co pamiętam to raczej chleb ze smalcem).
Całkiem dobrze podszedłem jak pracowałem w Gdańsku właśnie tam się codziennie stołowałem a wtedy była to Pizzeria Rogata, która wyglądała dokładnie jak napisałeś, że wygląda obecnie "U źródełka" czyli komórka i namiot.
Piwo podajemy [ na razie ] w kuflach półlitrowych oraz w pokalach 0,33 i 0.5 ltr, a nawet w dzbankach 1.7 ltr.Nie widzę przeszkód,aby każdy miał swój ulubiony,własny kufel na miejscu.
Dla stałych bywalców mamy różne gadżety i niespodzianki oraz zniżki na piwo.pozdrawiam
Ano własnie-nie widze tu kilku nicków które by mogły się pojawić
Więc mogę się pojawić :-)
Przy okazji prosimy o punktualne przybycie.
Bo być może spotkanie będzie ruchome i ewentualni spoznieni będą musieli nas szukać gdzie indziej. (Łatwo zgadnąć gdzie).
Comment