Autobusom wywożącym po kryjomu ludzi na Gocław też.
Wstępnie - piątek 30 IX 2005, Warszawa, Mista Magista zaprasza
Collapse
X
-
-
Ark - honorowy tytuł stachanowca browaru masz jak w banku. Oj rany jak Ty poszedłeś do tej pracyNo ale być jugosłowiańskim partyzantem druże Tito zobowiązuje,.
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Znalazłem ostatnio przepiękne nagranie, wydaje mi się, że popełnione po tej właśnie imprezie. Poniżej link:
Comment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...-
Channel: Śląskie
-
-
W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.
Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.
Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Najfajniejsze wydarzenie roku na Litwie, które już po raz czwarty zaprasza wszystkich koneserów wyśmienitego smaku! 2 epickie dni wypełnione 2000 entuzjastów rzemiosła, 36 browarami z 15 krajów, 20 twórcami rzemieślniczej i wykwintnej żywności, a co najważniejsze – wypełnione wyłącznie...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-10-28, 10:14 -
-
Jiri Kozel zaprasza w imieniu klubu kolekcjonerskiego do Domu Kultury Akord na 55 już giełdę kolekcjonerską
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment