Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pbp
Wstępnie - piątek 30 IX 2005, Warszawa, Mista Magista zaprasza
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Aby przychodzić
Aby za dużo nie było żaby
Aby warcaby
Aby na drugim brzegu Łaby
Przychodzić, nie pytać, brać kanapki, pomidory i kiełbasę (specjalnie dla Żą ).To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Nie wiem po co Żą się tak rano zrywa na mecz, przecież jak zwykle pewnie wszystko jest ustawione, nawet jakby tam grał tylko bramkarz i jakiś pomocnik Specjalnie wybierają tak wczesne pory, żeby nikt nie przyszedł z kibiców czy obserwatorów PZPN i drukują te wyniki w zależności kto ile da, albo ile piw postawi Ja nawet podejrzewam, że o tak wczesnych porach, to oni nawet nie wychodzą na boisko, tylko od razu w szatni piszą wynik do protokołu, dzielą kasę i idą na browar
Comment
-
-
Ten Emes to się zna na piłce amatorskiej, dzięki niemu nie muszę się tak wcześnie zrywać.
1) nie jest za późno
2) piwo brać
3) chrupadła brać (chyba że robimy składkę na zapiekanki)
PS W Kadmisie żadnego toczydełka nie mają... Będziemy kombinować - Slavoy, może masz taką torbę a la stadion X-lecia? Albo jakieś pasy?Last edited by żąleną; 2005-09-29, 15:32.
Comment
-
-
Składka na zapieksy musi być U Żą bez zapieksy?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTja tak zupełnie "offtopowo" - coś trochę się nam pbp z wesołymi wpisami do pamiętnika opuścił?
A dziś... najprawdopodobniej jednak nie dołączę do Waszego Szacownego Grona. Żona wymyśliła jakiś wielce sprytny i skomplikowany plan spędzenia wieczoru. Kobietom ciężarnym się nie odmawia. Jak się odmówi, to myszy dobytek zjedzą. Swoją drogą ciekawe jak ten przesąd odnosi się do przypadków w których ów dobytek jest współwłasnością rzeczonej ciężarnej. Pół biedy jak była spisana intercyza, wtedy myszy powinny jeść tylko część "mężową". Ale co jak jest wspólnota majątkowa?
Comment
-
-
Zaraz wyrywam się z roboty, ale jeszcze postanowiłem wpaść na jakiś obiadek, więc będę troszkie później.
A z tym brakiem wózka to jakaś lipa. W firmie gdzie handluje się beczkami 30 i 50l, nie ma nic do wożenia? Gratuluję pracownikom kondychy i żelbetowych kręgosłupów.
Zaspałem dziś do roboty, więc nie mam koszulki dla Żą, ani etykiet domowcowych. Ale co się odwlecze...Dick Laurent is dead.
Comment
-
Comment