Ostatnie spotkanie w większym gronie jakie pamiętam odbyło się w grudniu 2004 podczas wizyty naszej szanownej administracji. Pomyślałem, że może warto już teraz pomyśleć o kolejnym spotkaniu, ustalić termin, miejsce i czas. Zapraszam koleżanki i kolegów z wielkopolski i nie tylko do dyskusji w tym temacie.
Spotkanie sekcji wielkopolskiej, jesień 2005
Collapse
X
-
Takie większe spotkania sekcji wielkopolskiej właściwie wypalały tylko z racji spotkań piwowarów domowych. Może tym razem będzie inaczej. Musisz jednak rzucić jakiś konkretny termin i miejsce tak by można się do tego ustosunkować.
przy wymyślaniu terminu weź pod uwagę, że od 17.10 do 27.10 mam same nocki a potem w weekend jadę za lepszą granicę
Choć gdyby spotkanie rozpoczęło się odpowiednio wcześniej na "jedną dużą lub dwie małe chwilki" mógłbym wleciec przed pracą"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoże by tak w piątek 11 listopada? Choć my uczcijmy ten dzień na wesoło!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika annewit...hej,hej witam po baaaaardzo długiej nieobecności Marnotrawna piwoszka powróciła,w tej chwili 11 listopada mi odpowiada...a co będzie za miesiac,tego nikt nie wie... Pozdrowienia dla wszystkich poznańskich piwoszy
11 listopada jest datą do zaakceptowania... mimo, że to święto - to będę wtedy pracował (na II zmianę) ale po 22 mogę się pojawić na jedno lub dwa piwka."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
11 listopad
No niestety mi ten termin w ogóle nie pasuje. Nie dość, że to już w zasadzie początek weekendu, który zwykle spędzam 80 km od Poznania, to w dodatku tego dnia też mam imprezę. Jak dla mnie wolałbym inny termin, najlepiej w środku tygodnia (środa)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannNo wreście wróciłaś
11 listopada jest datą do zaakceptowania... mimo, że to święto - to będę wtedy pracował (na II zmianę) ale po 22 mogę się pojawić na jedno lub dwa piwka.Comment
-
3. Juzes
Myślę że na jedno, dwa uda mi się wpaść.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyZostał już niecały tydzień. Czas rozpocząć zapisy:
1. arcy
Czekam też na propozycje miejsca i czasu."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Comment