Niestety nie dołączę do pożegnalnej imprezy ale duchem i kufelkiem będę w Wami
Pożegnanie "Przytułku", 14.10.2005
Collapse
X
-
-
Ech szkoda przytułku - byłem co prawda raz i to całe wieki temu .
Czamu tyn Wrocław tak daleko? Chętnie bym przybył, ale raczej nie da rady.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Dobra nasza. Przyjeżdżamy z Artem.
Mam dwa pytania:
1. Czy piwo kupuje każdy sobie, czy kupicie i się będziemy składać?
2. Czy zaczynamy w Przytułku czy np. w Instytucie i potem uderzamy na Przytułek?
Ps.: A o muzeum Browaru się nie martwcie. Ostatnio znalazłam regulamin Przytułku z podpisem kierowniczkiŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPs.: A o muzeum Browaru się nie martwcie. Ostatnio znalazłam regulamin Przytułku z podpisem kierowniczkiMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk1. Czy piwo kupuje każdy sobie, czy kupicie i się będziemy składać?
2. Czy zaczynamy w Przytułku czy np. w Instytucie i potem uderzamy na Przytułek?
Co do piwa to chyba lepiej będzie, jak ja kupię i zrobimy zrzutę, kupiłabym w miarę zróżnicowane browarki, np. Łomżę, Broka, Fratera, Lwówka - może jeszcze jakieś? proszę o podpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCo do piwa to chyba lepiej będzie, jak ja kupię i zrobimy zrzutę, kupiłabym w miarę zróżnicowane browarki, np. Łomżę, Broka, Fratera, Lwówka - może jeszcze jakieś? proszę o podpowiedziMM961
Comment
-
-
Myślałam o kupieniu dla wszystkich, ale niech się wszyscy goście wypowiedzą, jak by to widzieli, jest jeszcze czas na dogadanie
Comment
-
-
Hm..... no, niegłupia myśl - np. Bartka!! tylko pytanie, czy da się pożyczyć pompkę, bo rollbar to się da, ale kto go będzie wnosił na 4 piętro Zorientuję się jeszcze dzisiaj
Przygotujcie się na spartańskie warunki, tzn. siedzenie na podłodze, bo sprzęty wyjeżdżają wcześniej - zostanie tylko sprzęt grający
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHm..... no, niegłupia myśl - np. Bartka!! tylko pytanie, czy da się pożyczyć pompkę, bo rollbar to się da, ale kto go będzie wnosił na 4 piętro Zorientuję się jeszcze dzisiaj
Przygotujcie się na spartańskie warunki, tzn. siedzenie na podłodze, bo sprzęty wyjeżdżają wcześniej - zostanie tylko sprzęt grający
Co do wypożyczenia pompki to raczej będzie trudno w hurtowni. Może ktoś dysponuje i mógłby przynieść? Ja niestety nie posiadam.
Należy przynieść krzesła jak do BalcerkówMM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPrzygotujcie się na spartańskie warunki, tzn. siedzenie na podłodze, bo sprzęty wyjeżdżają wcześniej - zostanie tylko sprzęt grający- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNależy przynieść krzesła jak do Balcerków
A potem w domu krzeseł nie będziemy mieli, bo wpadnie jakaś ekipa i przewiezie do nowego lokum Marusi...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuCzyli 6 osób? (6 x 10 piw = 30 litrów).
Ale jak widzę osób będzie jednak więcej i 30l pewnie zeszłoby luźno.MM961
Comment
-
-
Jak narazie naliczyłam 10 osób, Art z Gochą zostaną na noc to i rano najwyżej resztki by dopili, ale nie sądzę, żeby cokolwiek miało zostać
Comment
-
Comment