Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Pożegnanie "Przytułku", 14.10.2005
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Na tak spektakularnej demolce / destroyce nie może mnie i W. zabraknąć
Szykuje się niezłe spotkanko!Comment
-
I ja bym chętnie się z Przytułkiem pożegnał jednak awaria auta kładzie się cieniem na wszystkie październikowe plany. Wypiję jednak jakąś pszeniczkę za Przytułek i może telemost z Puszczykowa wykonam"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
I jeszcze ja, i ja!
Mąż mi wczoraj uświadomił, że nas trzeba policzyć podwójnie...Comment
-
Wstępna lista obecności:
1.Marusia
2.Slavoy
3.Ewwa
4.Mjp
5.Wiktoria
6.Pepek
7.Fteo
8.Jackson
9.Maggyk
10.Art
11.Cyborg
12.Jerzy
13.Krzysiu? (a przynajmniej jego pompka)
No, to oprócz tej beczki trza będzie parę browców dokupić, boć to po jakieś 4,5 piwa na łeb tylko z tej beki będzieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia13.Krzysiu? (a przynajmniej jego pompka)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
No, to oprócz tej beczki trza będzie parę browców dokupić, boć to po jakieś 4,5 piwa na łeb tylko z tej beki będzie
Spoko - doniesie się piwka dodatkowe.
A w ogóle to sprawa beczki jest już jakoś uregulowana?MM961
4:-)Comment
-
Beczką się zajmę osobiscieComment
-
Tylko jej zbytnio nie rozgrzejŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Termin wybitnie mi nie pasuje ale takiego weterana przytułkowego jak ja nie może na pożegnaniu zabraknąć.
Ah pamiętam bardzo dobrze ten początek listopada 2001 roku. To był mój pierwszy raz
Stanowczo przyjadę jeśli trzeba mogę zabrać ze sobą sprzęt demolujący i robocze ciuchybez brody...Comment
-
Co do spraw porządkowych - wpisani na Pożegnanie póki co są:
1.Marusia
2.Slavoy
3.Ewwa
4.Mjp
5.Wiktoria
6.Pepek
7.Fteo
8.Jackson
9.Maggyk
10.Art
11.Cyborg
12.Jerzy
13.Krzysiu?
14. Chris
15. Bobsley
16. Ela
17. Marcopolok
Piwo: mam możliwość zamówienia Bartusia w cenie 130 zł za 50 l, razem z małym rollbarem, zatem kwestia rozlewu jest rozwiązana.
Zastanawiam się ile tego Bartka zamówić, mogę wybierać w beczkach 50l i 30 l, zatem proszę tych, którzy chcieliby dopisac się do uczestnictwa w imprezie, żeby dali mi znać do wtorku w przyszłym tygodniu, to podejmę jakąś decyzję. Składka na piwo na miejscu, przed imprą podam kwotę, żeby potem nie było, ze kazdy ma całą stówę i nie ma komu wydać, bo zarekwiruję calość kwoty
Leczo dla gości gratis
Acha, klucze zdaję prawdopodobnie dopiero w niedzielę, zatem noclegowicze nie muszą się martwić, że ich wczesnie rano zgonię z podłogi - bedzie spoko czas na dokończenie resztek w beczce
Przypominam o karimatach i psiworkach, bo bedzie tylko gleba do spania.Comment
Comment