Brakuje mi czegoś w tym temacie......mianowicie godziny na którą sie spotykamy!!!!!Chyba ze gdzies przegapiłem.Prosze o instrukcje
Pożegnanie "Przytułku", 14.10.2005
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisBrakuje mi czegoś w tym temacie......mianowicie godziny na którą sie spotykamy!!!!!Chyba ze gdzies przegapiłem.Prosze o instrukcjePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaZatem składka piwna jest podzielona na 22 osoby, proszę o przygotowanie odliczonych 11 zł
Do zobaczenia w piątek, spokojnie można przybywać od 17.00
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaNie znajduję siebie na ostatniej liście więc tak cichutko wspomnę, że też żegnać Przytułek będę. Mam nadzieję, że jak przyjdziemy o ok 20stej to ktoś usłyszy domofon
Zatem dopisuję:
23. Joelka
24. Sebastian
i
uwagaaaaa, uwagaaaa (aleeee aleeeee)
25. Ark (ale dopiero od godz 2 w nocy)
Składka się nie zmienia, jak zostanie reszta, to najwyżej ufunduję coś do muzeum browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiauwagaaaaa, uwagaaaa (aleeee aleeeee)
25. Ark (ale dopiero od godz 2 w nocy)
Składka się nie zmienia, jak zostanie reszta, to najwyżej ufunduję coś do muzeum browar.biz
Przed chwilą zostałem spytany czy mógłbym przyjść jutro do pracy
Zamierzam wziąść dwa turystyczne krzesełkaMM961
4:-)
Comment
-
-
No i "Przytułek" prawie pożegnany.
Dotarliśmy już z CarlBergiem do domu a ponieważ ja byłam zmotoryzowana, więc wzięłam nieco na wynos i teraz właśnie spożywam
Marusiu raz jeszcze dziękujemy i czekamy z niecierpliwością na otwarcie "Nowego Przytułku"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TabletkaNo i "Przytułek" prawie pożegnany.
Będziemy...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
A tam, żegnamy dalej, piwo jeszcze jest, przekąsilim jajeczniczkę, chómory dopisują, pozdrowienia ode mnie, Slavoya, Krzysia, Maggyka, Arta, Arka, Eli i Bobsleya
Comment
-
-
Właśnieśmy z Elcią moją cudną dotarli do mnie do chatki, zamierzamy spożyć supper a co dalej to się obaczy Dajcie znać kiedy się skończy wreszcie ta magiczna beczka co to się od rana kończy!!!! Pozdrowionka dla drugiej zmiany imprezowej ( o ile się takowa pojawi) i do sklikania, zobaczenia, wypicia i co tam jeszcze...CI CO NIE BYLI NIECH ŻAŁUJĄ!!!!!
Comment
-
-
Drugga zmianna wuaśnie siem bawi, kurkka, nie zdonżem siem wyprowadzidź do rana
Comment
-
-
To ja - JAckson.
Chcialem poydrowic wsyzsztkich i do jutra cyz tam do pojutrya.
AC piorn DC rzadzi . Klawiatura nie dyiala.
Spadam z sieci
Comment
-
Comment