Katowice, piwne dyktando z Cyborgiem

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ZIOMEK2
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 2523

... a w Zabrzu, w Multikinie Lipnicka " leje " Portera za jedyne 35 zł / os. o godz, 19.00 - może tam ?
    Przy okazji może kupi się Diament'a lub Palone z przeceny !?

Zobacz najnowsze filmy i wydarzenia na żywo w 2D i 3D w Multikinie. Sprawdź godziny seansów w najbliższym kinie i zarezerwuj bilety online już dziś

Comment

• Aldach
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.07
      • 1269

Jeżeli chodzi o "lanie" Portera to wolę Euro Pub w Chorzowie

Comment

• ZIOMEK2
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.09
        • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Aldach
        Jeżeli chodzi o "lanie" Portera to wolę Euro Pub w Chorzowie
        Ja już pozostałbym przy Bizonie a może Cyborg chce potańczyć, a może posłuchać Portera aby podsumować dyktando ?

Zobacz najnowsze filmy i wydarzenia na żywo w 2D i 3D w Multikinie. Sprawdź godziny seansów w najbliższym kinie i zarezerwuj bilety online już dziś

( Zabrze )
        Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2005-10-28, 08:53.

Comment

• adam16
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.02
          • 9865

Zabrze odpada - logistycznie jest nie do łyknięca w tym momencie. Pozostaje Bizon w Siemianowicach (możemy wychylić po jednym) i Porter w Chorzowie (docelowo od razu, lub po Bizonie).
          Wyjazd poza teren Katowice, Siemianowice, Chorzów nie wchodzi raczej tym razem w grę.
          Cyborg potrzebuje czasu na odebranie nagrody za dyktando (czyż może być inaczej ), a i ja musze zakończyć zmanę w pracy (pracuję nad tym żeby się urwać trochę wcześniej.
          W razie wątpliwości proszę o telefoniczny kontakt ze mną w dniu jutrzejszym, bo wtedy sytuacja będzie nieco jaśniejsza.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Aldach
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.07
            • 1269

Po telefonicznej konsultacji ostateczne miejsce spotkania to Euro Pub w Chorzowie z lanym porterkiem. Początek imprezki ok 17.30. Oby w jak najliczniejszym gronie.

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

Ponoć z Bizona nici, więc spotykamy się, jak to wyżej Imć Aldach napisał.
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2
              Ja już pozostałbym przy Bizonie a może Cyborg chce potańczyć, a może posłuchać Portera aby podsumować dyktando ?
              A czy ktoś widział tańczącego Cyborga? I to z piwem w ręce? To tylko marne pogłoski

A Euro Pub jest bardzo sympatycznym miejscem, więc do zobaczenia!
              Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• ZIOMEK2
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.09
                • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                Ponoć z Bizona nici, więc spotykamy się, jak to wyżej Imć Aldach napisał.

A czy ktoś widział tańczącego Cyborga? I to z piwem w ręce? To tylko marne pogłoski
                Tak chciałem z Tobą zatańczyć przy Bizonie , ale jeszcze nic straconego, namów proszę Braci Piwnych na niedzielę do Ustronia i Wisły górami na piwo ekologiczne, tam w " Parku Niespodzianek " pozyskali ostatnio żubry czy nawet bizony i .. jest tor extreme oraz czarująca pogoda - chyba warto przewietrzyć płuca ?

Comment

• ArtK31
                  Kapitan Lagerowej Marynarki
                  • 2005.04
                  • 708

Postaram się dotrzeć do EuroPubu na 18tą
                  Wszak poznać jedynego "forumowego" Cyborga osobiście to nielada gratka

Comment

• cyborg_marcel
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.03
                    • 3467

Będzie mi miło Zwłaszcza, że będę musiała zapić smak Heinekena, który mnie ściga i być może smak porażki ortograficznej
                    W razie czego na pw wysyłam Ci mój nr tel.

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• ZIOMEK2
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.09
                      • 2523

... a mnie nikt nie dał nr telefonu

Ale Wasze zdrowie !

Proszę pozdrowić Panią za ladą - będę u niej 10-go następnego miesiąca ( Jarek Nohavica w Chorzowie ), a Ty Artk31 zaproś proszę przyjaciół także do tych Tych, niechaj się nie boją - n.p. na św. Mikołaja.

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

No więc... Bardzo miły wieczór w Euro Pubie, na którym stawili się Aldona & Aldach z Tymoteuszem , ArtK31, Adam16 oraz niżej/wyżej podpisana... Wzbogacające dyskusje przy porterze (Aldona wybiła się rodzajem pitego piwa, a Tymek wiekiem). Dziękuję wszystkim obecnym za przybycie i pomoc przy oblewaniu mojego niewygrania w konkursie (to już drugi niewygrany konkurs w tym roku) i prawdopodobnie do zobaczenia jutro na piwie w Bytomiu

Comment

• ZIOMEK2
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.09
                          • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
                          No więc... Bardzo miły wieczór w Euro Pubie, na którym stawili się Aldona & Aldach z Tymoteuszem , ArtK31, Adam16 oraz niżej/wyżej podpisana... Wzbogacające dyskusje przy porterze (Aldona wybiła się rodzajem pitego piwa, a Tymek wiekiem). Dziękuję wszystkim obecnym za przybycie i pomoc przy oblewaniu mojego niewygrania w konkursie (to już drugi niewygrany konkurs w tym roku) i prawdopodobnie do zobaczenia jutro na piwie w Bytomiu
                          Napiszcie proszę coś więcej bo nie wiem czy Wam piwo smakowało ( prawie najważniejsza sprawa ) i co z tym Bytomiem ?

Ja Wam póżniej opiszę jak było na górkach ...
                          Ostatnia zmiana dokonana przez ZIOMEK2; 2005-10-31, 09:37.

Comment

• kiszot
                            🍼🍼
                            • 2001.08
                            • 8115

Byliście w Bytomiu?
                            Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                            1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                            Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                            So von Natur, Natur in alter Weise,
                            Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                            Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• adam16
                              • 2001.02
                              • 9865

Niestety Bytom nie wypalił.
                              A co do piwa to oczywiście smakowało (toż to by sensacja była gdyby nie smakowało ).
                              Browar Hajduki.
                              adam16@browar.biz
                              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• ZIOMEK2
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2004.09
                                • 2523

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                                Niestety Bytom nie wypalił.
                                A co do piwa to oczywiście smakowało (toż to by sensacja była gdyby nie smakowało ).

Jeśli macie okazję to proponuję pojechać w Beskidy - tam Brackie smakuje najlepiej a mój ziomek wczoraj zajął trzecie miejsce w ARM Power - WIWAT !!!

Comment

Przetwarzanie...
                                X