Pora na podziękowania (kolejność mniej więcej chronologiczna poza ostatnim elementem): dzięki Adamowi16 za nocleg, skanerowi pewnej znanej marki za cierpliwość do mnie pomimo braku kompatybilności z moim systemem, Aldonie, Aldachowi i Arturowi za miłą rozmowę, Tymkowi za pocałunek, a młodzieży z Rudy Śląskiej za wprawienie mnie w dobry humor na następnych kilka dni
Katowice, piwne dyktando z Cyborgiem
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPora na podziękowania (kolejność mniej więcej chronologiczna poza ostatnim elementem): dzięki Adamowi16 za nocleg, skanerowi pewnej znanej marki za cierpliwość do mnie pomimo braku kompatybilności z moim systemem, Aldonie, Aldachowi i Arturowi za miłą rozmowę, Tymkowi za pocałunek, a młodzieży z Rudy Śląskiej za wprawienie mnie w dobry humor na następnych kilka dni
Może to i dobrze bo mam od Was info. a i ja dobrze bawiłem się przy Porterze zaś w niedzielę uciekłem w Beskidy na ciemnego Bażanta ( czeskie schr. na Czantorii ) oraz prawie superowe Brackie u " Olimpijczyka " . Był także tor przeszkód pod Równicą ( nie brałem udzialu bo mam nadwagę ),
sześć godzin trekingu ... piękna pogoda na czantoryjskiej wieży ( widoki wspaniałe na Tatry oraz Fatrę niemówiąc już o naszych śląskich kniejach ),
no i te cudowne barwy !
Do następnego spotkania !
P.S.
Kolejka na Czantorię już nie chodzi - bedzię chodzić po 18 - tym b.m.Last edited by ZIOMEK2; 2005-11-02, 11:33.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelPora na podziękowania (kolejność mniej więcej chronologiczna poza ostatnim elementem): dzięki Adamowi16 za nocleg, skanerowi pewnej znanej marki za cierpliwość do mnie pomimo braku kompatybilności z moim systemem, Aldonie, Aldachowi i Arturowi za miłą rozmowę, Tymkowi za pocałunek, a młodzieży z Rudy Śląskiej za wprawienie mnie w dobry humor na następnych kilka dni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
A czy ktoś widział tańczącego Cyborga?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA co, mam zamieścić fotkę?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment