Łoho, no to czekaj teraz, jakie Zythum zakrzyknie zamówienie.
11.XI-14.XI, Miłko-Igoro-zythumy w Gdańsku.
Collapse
X
-
Cały browar i jeszcze więcej Jak najbardziej jestem chętny na ....sam nie wiem , nie wiem ile tam macie Niech będzie 6To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalJa pojawie sie miedzy 16 a 17 "Pod Kasztanami". A nie ma chętnych na odwiedziny w tym barze "Joanna" a lanym Gościszewie? Bede tam chyba koło 16.Comment
-
My będziemy też między 16-17 (zależy o której obudzi się mały) Pod Kasztanami.To inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalJa pojawie sie miedzy 16 a 17 "Pod Kasztanami". A nie ma chętnych na odwiedziny w tym barze "Joanna" a lanym Gościszewie? Bede tam chyba koło 16.Comment
-
Dziękuję Wszystkim. Bardzo było miło - poznałem nie znanych mi jeszcze forumowiczów. Musze przyznać, że Koźlaki zdradliwe są. Wychodze ze Skandalem, on leci na tramwaj, a ja...budzę się w łózku. Do dziś ciekawi mnie w jaki sposób w obcym mieście bezbłędnie trafiłem do swojego łózka, absolutnie nie zdając sobie sprawy z tego co działo się w tzw. międzyczasieTo inaczej miało być, przyjaciele,
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumDziękuję Wszystkim. Bardzo było miło - poznałem nie znanych mi jeszcze forumowiczów. Musze przyznać, że Koźlaki zdradliwe są. Wychodze ze Skandalem, on leci na tramwaj, a ja...budzę się w łózku. Do dziś ciekawi mnie w jaki sposób w obcym mieście bezbłędnie trafiłem do swojego łózka, absolutnie nie zdając sobie sprawy z tego co działo się w tzw. międzyczasieJUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Miło było poraz kolejny spotkać się w takim miłym gronie. Dzięki Siomonowi & Robione'mu piwo niefiltrowane gościło na naszych stołach przez dłuższy czas za co serdecznie dziękujemy!
Ps. Frekwencja dopisała, niestety poraz kolejny na spotkaniu nie pojawił się żaden nowy forumowicz.Comment
Comment