W związku z bardzo ważym spotkaniem w Dzierżoniowie w dniach 5-6 listopada b.r. zwracam sie z prośbą o udzielenie wsparcia podczas mojego pobytu na Dolnym Śląsku. Przyjazd do Wrocławia w sobotę rano - powrót do domu - jeszcze nie wiem
Ostatnia zmiana dokonana przez may; 2005-10-31, 14:32.
W związku z bardzo ważym spotkaniem w Dzierżoniowie w dniach 5-6 listopada b.r. zwracam sie z prośbą o udzielenie wsparcia podczas mojego pobytu na Dolnym Śląsku. Przyjazd do Wrocławia w sobotę rano - powrót do domu - jeszcze nie wiem
May, wsparcie masz jak w banku - jeno musiałbyś się dookreślić, bo rozumiem, że przyjeżdżasz do Wrocka w sobotę rano, z Wrocka ruszasz do Dzierżoniowa i nie wiesz, kiedy wracasz, więc póki co trochę ciężko się na piwo ustawić, bo rozumiem, że o takie właśnie wsparcie Ci chodzi?
Mayu> jeżeli dookreślisz swoje ramy czasowe (czy wyjazd z Wro zależy od czynników zewnętrznych, czy od tego, jak dobrze będziesz się bawił?), oraz dyspozycyjność np. w tradycyjny piątek na Bartku - chętnie się zapiszę, o ile w pracy akurat nie będę
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Posumowując mój krótki aczkolwiek ciekawy pobyt na Dolnym Śląsku i we Wrocławiu, dzisiaj dochodzę do wniosku, że owocnym było spotkanie w Instytucie w doborowym towarzystwie przy wybornym Bratku! Natomiast jeżeli chodzi o pracę w Dzierżoniowie - cóż właściciel firmy zrezygnował z mojej kandydatury na proponowane stanowisko.
Nadal jestem punkcie zerowym - nadal szukam pracy.
Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
W 2016 roku, ilostan browarów w Bańskiej Bystrzycy powiększył się o kolejny. Początkowo miał być umiejscowiony w innej części miasta, ale po różnorakich perturbacjach znalazł swoje miejsce na Radvaniu, przemysłowej części Bańskiej Bystrzycy, gdzie mieści się m.in. browar Urpiner....
Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
Mam problem.Rano zakończyła sie burzliwa fermentacja i przelałem na cichą. Teraz patrzę i niestety fermentator z cichą gdzieś na spodzie przecieka.Czy lepiej zakończyć fermentacje czy przelać do tanka po burzliwej? Szkoda piwa,bo wyszło bardzo fajne.Na nowy tank to nawet po zamówieniu to...
Comment