W związku z bardzo ważym spotkaniem w Dzierżoniowie w dniach 5-6 listopada b.r. zwracam sie z prośbą o udzielenie wsparcia podczas mojego pobytu na Dolnym Śląsku. Przyjazd do Wrocławia w sobotę rano - powrót do domu - jeszcze nie wiem
May z wizytą na Dolnym Śląsku 5-6.11.2005 r.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayW związku z bardzo ważym spotkaniem w Dzierżoniowie w dniach 5-6 listopada b.r. zwracam sie z prośbą o udzielenie wsparcia podczas mojego pobytu na Dolnym Śląsku. Przyjazd do Wrocławia w sobotę rano - powrót do domu - jeszcze nie wiem
Comment
-
-
Mayu> jeżeli dookreślisz swoje ramy czasowe (czy wyjazd z Wro zależy od czynników zewnętrznych, czy od tego, jak dobrze będziesz się bawił?), oraz dyspozycyjność np. w tradycyjny piątek na Bartku - chętnie się zapiszę, o ile w pracy akurat nie będęCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Posumowując mój krótki aczkolwiek ciekawy pobyt na Dolnym Śląsku i we Wrocławiu, dzisiaj dochodzę do wniosku, że owocnym było spotkanie w Instytucie w doborowym towarzystwie przy wybornym Bratku! Natomiast jeżeli chodzi o pracę w Dzierżoniowie - cóż właściciel firmy zrezygnował z mojej kandydatury na proponowane stanowisko.
Nadal jestem punkcie zerowym - nadal szukam pracy.
Comment
-
Comment