Bar "Polonia", Gryfino

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Bar "Polonia", Gryfino

Proponuję wyjazdowe spotkanie sekcji szczecińskiej w ww barze.
    Pełen wykaz piw do konsumcji można znaleźć w opisie tego baru w dziale: piwo gdzie.
    Pogoniarza proszę ozrobienie w piątek rekonesansu połaczonego z degustacją
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Related Topics

Collapse

• dadek
    Gryfice, Nowy Świat 8, Browar Folga
    dadek
    Sierpniową eksplorację nowych browarów Pomorza Zachodniego wypadło mi zakończyć 30.07.2019 w Gryficach. Browar Folga jest częścią dość sporego kompleksu hotelowo-restauracyjnego, powstałego na bazie dawnych magazynów, a oddalonego około 600 m od dworca kolejowego. Piętrowe budynki z czerwonej...
    2019-09-27, 05:46
  • rotmistrz
    Gryfino, Krasińskiego, Pijalnia Piwa Polonia
    rotmistrz
    Gryfino, pijalnia piwa"POLONIA". Latem ogrodek pod parasolem, obecnie tylko lokal. Piwo w przystępnej cenie, lokal kibiców i nie tylko. Miła atmosfera. Pozdrawiam
    2005-10-30, 14:54
  • Pabllo
    Międzywodzie, Wojska Polskiego 1, Monopolowy sklep
    Pabllo
    Odwiedziny w Międzywodziu lipiec/sierpień 2018.
    Nareszcie coś drgnęło i podczas rekonesansu znalazłem nieduży sklep monopolowy (z białym szyldem).
    W środku oprócz 40%+ sporo piw koncernowych, ale oprócz tego cała lodówka wypełniona piwami regionalnymi, rzemieślniczymi i...
    2018-08-09, 13:45
  • rotmistrz
    Gryfino, 1 Maja, Intermarche
    rotmistrz

Są piwa koncernowe, Żywiec, Tyskie, Okocim, Warka, Bosman, Belgia z małych browarów Porter i Koźlak z Witnicy, Porter i Irlandzkie mocne Krajana, ostatnio pojawiły sie piwa litewskie. Ceny od 1,97 do 3,99 PLN. Całkiem przyzwoite.
    2007-05-15, 17:33
  • abernacka
    Wyjazdowe spotkanie sekcji 3miasto
    abernacka
    Ostatnio coś ucichły nasze spotkania. Proponuje wspólny wyjazd do Lęborka 29 maja (sobota), na finał piwnych zawodów sponsorowanych przez elbląski Specjal. Czy są chętni? Mam nadzieję że tak!
    2004-05-17, 23:08
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...