Wspólnie z kolegą Mste (i naszymi szanownymi małżonkami ) zamierzamy spędzić najbliższy długi weekend w Warszawie "szwendając się" po niedawno otwartych, a już cieszących się dobrą opinią, browarach restauracyjnych. Na pierwszy ogień pójdzie zapewne BrowArmia w piątek 11.11 w godzinach popołudniowych, a potem przeniesiemy się do Bierhalle (wieczorkiem). Co prawda, BrowArmia jeszcze nie wie, czy będzie otwarta w piątek, 11.11 ( ), ale mam dostać odpowiedź dziś po południu. Jeśli nie, nasz przyjazd przesunie się o jeden dzień, na sobotę 12.11.
Liczymy po cichu na to, że nie będziemy samotnie spijać pysznych piwek i znajdzie się ktoś z Gospodarzy, kto nam potowarzyszy (wiadomo, im większe grono tym weselej ), tym bradziej, że ani ja ani Mste nie mieliśmy okazji poznać was osobiście.
Mamy też przy okazji prośbę: nie wiemy dokładnie gdzie można się spokojnie przekimać w stolicy za rozsądne pieniądze (chodzi o 1 noc, no i spokój naszych kobiet ). Gdyby ktoś mógł nam coś podpowiedzieć, będziemy wdzięczni.
Liczymy po cichu na to, że nie będziemy samotnie spijać pysznych piwek i znajdzie się ktoś z Gospodarzy, kto nam potowarzyszy (wiadomo, im większe grono tym weselej ), tym bradziej, że ani ja ani Mste nie mieliśmy okazji poznać was osobiście.
Mamy też przy okazji prośbę: nie wiemy dokładnie gdzie można się spokojnie przekimać w stolicy za rozsądne pieniądze (chodzi o 1 noc, no i spokój naszych kobiet ). Gdyby ktoś mógł nam coś podpowiedzieć, będziemy wdzięczni.
Comment