Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
Weekend 11-12.11 - reprezentacja Łodzi przybywa do Warszawy
Collapse
X
-
-
W BrowArmii poza "przyjezdnymi" byłem tylko ja. O tym co nas tam spotkało napisałem w temacie o Browarze.
Natomiast Bierhalle przeżyło istny nalot forumowiczów. Część załogi już nas kojarzy, gdyż gdy przy wejściu zadałem średnio inteligentne pytanie p. Karolinie, " czy są już nasi?" bez problemu wskazała odpowiednie miejsce . Pani oddelegowana do obsługi naszego stolika uwijała się jak w ukropie i poruszała się biegiem.
Wymienić wszystkich przybyłych nawet nie będę próbował.
Miło było poznać kolejne osoby z forum, a pos potkaniu została mi (poza wspomnieniami) butelka łódzkiego porteraWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
O, w mordę. Jeśli po dzisiejszym wieczorze nie zmienią muzyki, to znaczy, że chcą ludzi tańczących w najbardziej przelotowym punkcie lokalu. Ostre disco żeśmy urządzili przy schodach z piętra, a największym kumatym był Wujcio Shaggy, który pierwszy rozpoznawał hity.
Koz ajm mister wejn!!!
PS "Pierwsza brygada" też poleciała, a co.
Comment
-
-
No to udało nam się szczęśliwie powrócić do miasta włókniarzy i włókniarek.
Przede wszystkim: WIELKIE DZIĘKI EKIPIE WARSZAWSKIEJ ZA TAK GREMIALNE PRZYBYCIE (myślę głównie o Bierhalle, choć już i w BrowArmii Ahumba dzielnie sprawował honory pana mazowieckich włości ) (i nawiązał kontakt z Czesem, co tylko wszystkim wyszło na zdrowie ). Trudno mi wymienić tych, którzy zagęścili stolik forumowy pojawiając się przy nim, ale było nas, że ho,ho...
Cieszę się, że mogłem wreszcie poznać Warszawiaków i przekonać się, że towarzystwo raczej nie upija się na smutno, a ostro zabawowo-imprezowe w tej stolicy bywa (czy ktoś kiedyś twierdził, że nie da się pohulać w głównym przejściu w godzinach szczytu na dolnym poziomie Bierhalle? Mylił się ). ZABAWA BYŁA PRZEDNIA
Piwka oczywiście wyśmienite w stolicy macie, a BrowArmia i Bierhalle świetnie się tu uzupełniają (jedno jest lepsze tu, drugie tam - szczegóły w tematach poświęconych knajpkom). Nic, tylko zaglądać częściej.
Dzięki Ironom za szczerą propozycję przekimania jakby co u nich. Okazało się, że hotel Felix w którym się zatrzymaliśmy jest naprawdę godny polecenia. Bardzo przyzwoity i (jak na Warszawę) niedrogi.
Ahumbie dzięki za dzielne pilotowanie nas z BrowArmii do Bierhalle.
Czesowi i Krzysztofowi za garść wiedzy fachowej (a dodatkowo Krzysztofowi za wzbudzenie w Łodziakach nadziei ).
Żą i Pieci dzięki za wskazanie w stolicy sklepów, bez odwiedzenia których żaden szanujący się piwosz nie może wyjechać z tego miasta. Dzięki wam do bagażnika naszego autka trafił zapas Krajana Ciemnego (z Koszykowej), Mocnej Łomży (też z koszykowej), no i Konstancina Zdrojowego (z Kubusia na Bemowie). Żą, twój plan dojazdu do Kubusia był idealny.
Jeszcze raz wszystkim dzięki za ŚWIETNY WIECZÓR i BOMBOWĄ ZABAWĘ.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną... ale wciąż nie wiem, która to Wrocławska, a która Radiowa.
Wrzucajcie zdjęcia!Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Koszulka była tylko bonusem dla Zythuma do średniej wielkości mieszkania na Mokotowie, które od Ciebie za tą sumę nabył Są świadkowiebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąWrzucajcie zdjęcia!
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
I ja dorzuciłem kilka fotek, uzupełniając materiał Darka99 (zwłaszcza o zdjęcia z tej części imprezy, która miała miejsce po północy ).
Comment
-
Comment