Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika angasc
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA tak wracając do tematu: ekipko Wroc, to jak, jutro, czy w sobotę kursik????browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Comment
-
-
Patrzę w kalendarz i jakoś mi tak wychodzi, że powinniśmy się w środę spotkać na piwku Raz, że czwartek wolny, dwa, że część z nas w piątek wieczorem będzie już w Żywcu. Trzy, trzeba nadrobić to niewypałowe spotkanie z ostatniej soboty
Comment
-
-
Nie da się ukryć, że spotkanie w knajpie, wśród kibiców, zostało odwołane. Za to dziś u mnie przedżywiecki trening porterowy w atmosferze beztytoniowej i bezkibicowej.
Chętnych zapraszam, z własnym piwem oczywiście.Last edited by jerzy; 2006-06-14, 18:30.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Przedbiegi zakończone. Z naszej trójki (ja, Jerzy, Marcin_Wc), to może Marcin ma jakies szanse w ocenie sensorycznej
W każdym razie mam przesyt porterów Dzięki za fajną, bezmeczową nasiadówkę A teraz lecę do tematu o MŚ zobaczyć, ile przerżnęliśmy
Comment
-
-
W piątek piję w Częstochowie, ale jeśli kto chętny, to jutro mogę przyrowerzyć na niedobrego Lwówka lub niedobrego Staropramena do Dziekanatu Albo nawet do Instytutu na dobrego Bartka
Comment
-
Comment