Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Comment
-
Od 18 rezerwacja stołu przy kiblu w Lamusie jest Ja będę kilka minutek po 18.Comment
-
Dzięki Wrocławiakom i Opolance za spotkanie. Miło było
PS
Sorry za mało śmieszne dowcipyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa byłem tylko chwilkę, ale kilka historyjek było dobrych.
Comment
-
we wtorek rano wyjeżdżam prawdopodobnie do Wrocławia ........ dotrę pewnie bardzo późno.... w środę też chyba jeszcze będę..... jakbyście coś planowali, to może uda mi się wyrwać :-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkoniawe wtorek rano wyjeżdżam prawdopodobnie do Wrocławia ........ dotrę pewnie bardzo późno.... w środę też chyba jeszcze będę..... jakbyście coś planowali, to może uda mi się wyrwać :-)Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
hmmm...... nie ma sprawy.......... :-)
z tym że nie wiem kiedy będę "dostępna"
do Wrocławia ściagają mnie niestety smutne okolicznościComment
-
Chętnie zobaczyłabym Twoją paskudną facjatę, ale, niestety, to trochę za późno, jak na osobę ze wsi, czyli dla mnieComment
-
E... Niektórzy bywają na piwie o takich porach, ale np. mają kontrakt i ten czwartek muszą spędzić pracując. Ale nie poddawaj się! Kto jak nie sekcja wrocławska?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
Comment