Ja chyba z rockera. Mam za to 3 wejściówki na Lecha Janerkę może ktoś na jutro wieczór preferuje koncercik w wytwórni filmów fabularnych? będzie Lech Janerka no i ja jeśli znów nie zrezygnuję.
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaJa chyba z rockera. Mam za to 3 wejściówki na Lecha Janerkę może ktoś na jutro wieczór preferuje koncercik w wytwórni filmów fabularnych? będzie Lech Janerka no i ja jeśli znów nie zrezygnuję.
Powinnam jutro wieczór chyba jakoś sie czuć wystarczająco dobrze do pojanerkowania
Comment
-
-
Pozwólcie, że pominę milczeniem środowy wieczór i jego konsekwencje... (Dobrze, że Andrzejki tylko raz w roku )Last edited by cyborg_marcel; 2005-12-03, 20:40.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A ja - o dziwo - po 3 Noteckich w domu oraz 5 Lwówkach w Rockerze byłem zupełnie trzeźwiutki i nic mi nie dolegało.
Nieekonomiczne...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Wstępnie ustawialiśmy się w poprzedni piątek na przedświąteczne spotkanie w I. w czwartek. Aktualne?
Comment
-
Comment