Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPANI Marusiu
Pani Marusiu, Pani zadźwoni do Pani Eli i zarezerwuje Pani z Pani Marusinej łaski swej ze dwa stoliki dla Pani i Pani znajomych pań i panów. To pisałam ja - Pani Babcia Sąsiadka.MM961
4:-)
Comment
-
-
Widzę, że we Wrocku od niedomiaru piwa się we łbach poprzewracało.
Panować se zaczęli..Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
E, bo Ty nie wiesz, o co chodzi. Strzelczyk może Ci wytłumaczyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPani Marusiu, Pani zadźwoni do Pani Eli i zarezerwuje Pani z Pani Marusinej łaski swej ze dwa stoliki dla Pani i Pani znajomych pań i panów. To pisałam ja - Pani Babcia Sąsiadka.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa się wstępnie piszę ale na 80% na czwartek w InstytuciePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPS Ja przyjdę na 90%
A ja z grubej rury: będę na 100%
Comment
-
-
Na 99.9% nie spotkam sie przed świętami z Wami....jak roboty ostatnio nie miałem tak teraz obrodziło i wracac z job-u bede dopiero po 24.Nie mniej jednak zycze wszystkim wesołych,zdrowych,pogodnych i trzeźwych Świąt i mam nadzieje ze do zobaczenia jeszcze w tym rokuchickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisNie mniej jednak zycze wszystkim wesołych,zdrowych,pogodnych i trzeźwych Świąt i mam nadzieje ze do zobaczenia jeszcze w tym rokuCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
A co mi tam! Też się oficjalnie dopisuję na listę osób pijących dziś Bartka w Instytucie.
Comment
-
-
SMS do Pani Eli z przypomnieniem o naszym przybyciu poszedł
To do zobaczenia o 18.30
Comment
-
-
Oj, działo się działo Jackson na pewno długo nie będzie chorować, tyle razy za jego zdrowie piliśmy
Na początku spotkania stwierdzono, że Cyborg wygląda jak renifer, a na końcu spotkania, że wygląda jak uzbrojona kobieta irańska
W międzyczasie 5 (= 100%) obecnych na spotkaniu kobiet nawiązało ze mną kontakt fizyczny
Serdeczne podziękowania dla Jacksona za piwo, dla Marcina_wc za ciasteczka, pierniczki, opłatek oraz ozdobę stołu i moich włosów oraz dla Abernackiego za łączność z Trójmiastem, dla Arka za łączność z Warszawą i dla Adama16 za łączność z Bytomiem
Zdrowych wesołych Świąt dla całej sekcjiCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel5 (= 100%)
A co do spotkania, to Bartek jak zwykle pyszny, frekfencja spora, tylko piernika za dużo
Comment
-
Comment