Trzcianka przeprasza za atakujące, agresywne ławki!!!
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwa0 Wyświetlenie odpowiedziTrzcianka przeprasza za atakujące, agresywne ławki!!!- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Nie jest tak źle, rumień na łydce okazał się pocałunkiem kleszcza
Seria antybiotyków i będzie dobrze.
Jeszcze nigdy za jednym zamachem nie załatwiłam tylu choróbsk
1. rumień po kleszczu,
2. zapalenie krtani
3. wywichnięta kostka
4. recepta na tabletki com chciała
Lekarz jak zobaczył moje nóżki to się pytał czy byłam w jakiejś szkole przetrwania
Tak wiec szybka kuracja i piwo będzie moje od poniedziału do niedzieliLast edited by JAQBA; 2007-09-11, 14:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziSeria antybiotyków i będzie dobrze.MM961
4:-)
Comment
-
-
Będę testować ostatnie doniesienia farmaceutów, że ponoć alkohol nie ma zależności krzyżowej z antybiotykami. Jedyną niedogodnością jest w okresie choroby, przy ogólnym osłabieniu organizmu, szybkie upicie się i nadmierny kac z dużym suszeniem. Pożyjemy - zobaczymy. Gorączki nie mam to małe pszeniczne może mnie nie powali.
A tak na marginesie na razie lekarstw mam na 9 dni później się okaże czy mam łykać dalej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziSeria antybiotyków i będzie dobrze.
1. rumień po kleszczu,
2. zapalenie krtani
3. wywichnięta kostka
4. recepta na tabletki com chciała
Ty chyba bardzo chciałaś mieć wolne ... ?.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAQBA Wyświetlenie odpowiedziNie jest tak źle, rumień na łydce okazał się pocałunkiem kleszcza
A Ty zdrowiejMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monne Wyświetlenie odpowiedziTy chyba bardzo chciałaś mieć wolne ... ?
Do roboty i to szybko bo jeszcze w pracy wymyślili sobie, że mi pokoik wymalują i znów 2 dni w plecy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire Wyświetlenie odpowiedziA Ty zdrowiej
Comment
-
-
Byłam, Pintę piłam - reszta wrażeń w temacie o knajpie
Comment
-
-
24 maja spędzam popołudnie/wieczór we Wrocławiu. Z nudów pewnie zajdę do ZUPy i/lub Czeskiego. Może ktoś zaczyna łikend dzień wcześniej?
Jeszcze nie wiem o której dojadę do Wrocławia ale myślę, że 18ta jest optymalna, zarówno na trzy szybkie jak i jedno długie
Comment
-
Comment