Ja chętnie, ale za mało ludzi kojarzę z pyska i ksywy, więc proszę o jakiś kontakt cobym umiał znaleźć "silną grupę pod wezwaniem".
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Też chętnie jutro zajrzę i się przyłączę. W ramach celów rozpoznawczych to nie będę miał koszuli znanego zespołu. Za to brodę i piwny brzuch odziany w "co wypadło z szafy". A tak bardziej poważniej - to od której?--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziok 18-tej - w zupie
Ja będę na jedno, no góra trzy piwa--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyneq Wyświetlenie odpowiedziJa chętnie, ale za mało ludzi kojarzę z pyska i ksywy, więc proszę o jakiś kontakt cobym umiał znaleźć "silną grupę pod wezwaniem".browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Źle mi się przed chwilą coś tam klikło, więc się powtarzam w odpowiednim miejscu:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyDziś od ~16:45 wizytujemy z Dadkiem wrocławską Szynkarnię. Ktoś dołączy do hejtowania?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziKtoś może chętny na piątek, he?MM961
4:-)
Comment
-
Comment