Ja dziś tam będę około 19))
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Andrzejki
Czy jutro - w andrzejki - ktoś ma ochotę na piwo w forumowym towarzystwie, czy wszyscy wolą sobie w domach wróżyć z fusów po herbacie?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ja troszku przeziębiona jestem, ale jeśli mi się nie pogorszy, to chętnie, dla odmianki też chętnie pod torami, ale na 100% to się zadeklaruję jutro po poludniu
Comment
-
-
Raczej do której z forumowiczek.
Ja się na Bogusławskiego przejść mogę. A gdzie konkretnie leją tam tego Lwówka? A może jeśli Lwówek to w Rockerze?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Krzysiu! Slavoy napisał "samcznego", a Ty niby cytując napisałeś "samczego". To nieładnie tak wrabiać kolegę... ale zostałeś zdemaskowany - widać wyraźnie, że to sam, ciągle przedstawiając się jako homofob, masz ochotę na samcze piwo!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Ja raczej odpadam, wolę się do piątkowego Bartkowania wykurować.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJa jestem za Rockerem, ale Owieczka będzie narzekał, że za głośno.
Idę o 17 na pl. Czerwony (obecnie Solidarności) zrobić RTG - w zależności od czasu oczekiwania na opis mogę być w Rockerze ok. 17.30 - 18.00. Tylko czy nie będę tam siedział sam?browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzymogę być w Rockerze ok. 17.30 - 18.00. Tylko czy nie będę tam siedział sam?
Czy na pewniaka ktoś poza solenizantem (któremu składam przy okazji jak najlepsze imieninowe życzenia długiego władania na Włodarzu i coraz lepszych piw ) będzie?
ewwa53
Comment
-
Comment