Ja chyba z rockera. Mam za to 3 wejściówki na Lecha Janerkę może ktoś na jutro wieczór preferuje koncercik w wytwórni filmów fabularnych? będzie Lech Janerka no i ja jeśli znów nie zrezygnuję.
Ja chyba z rockera. Mam za to 3 wejściówki na Lecha Janerkę może ktoś na jutro wieczór preferuje koncercik w wytwórni filmów fabularnych? będzie Lech Janerka no i ja jeśli znów nie zrezygnuję.
Ja ja ja! Może tym razem się uda
Powinnam jutro wieczór chyba jakoś sie czuć wystarczająco dobrze do pojanerkowania
bardzo możliwe że wskoczę ze znajomymi do Rockera w środę na jakiś bilard i lotki ostatnio wygrałem z Barmanem jego specjalnie wyważonymi strzałkami dlatego na piwo nie liczę bo mi chyba i tak nie sprzeda
Na gorącym Barbadosie działają trzy browary.
Najnowszym jest DreadHop Brewing, otwarty w roku 2017.
Jest to mały browar przemysłowy, znajdujący się 13 km na wschód od stolicy wyspy, Bridgetown.
Można tu dojechać w pół godziny minibusem za 3,50 BBD (2 USD). Trzeba wysiąść...
Jeszcze jeden wielkopowierzchniowy browar restauracyjny w Honolulu.
Hana Koa Brewing zlokalizowany w Kaka'ako, 4 km na zachód od turystycznej dzielnicy Waikiki.
Owa dzielnica to mix kilkudziesięciopiętrowych apartamentowców i znikających już ruder dawnej zabudowy.
Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
W 2020 roku ruszył w Łucku nowoczesny browar kraftowy. Prowadzą go bracia Walenty i Aleksy Popoowycz.
Browar warzy na sprzęcie firmy Craft Innovation ze Lwowa. Słód i chmiel imoprtowany jest między innymi z Niemiec, Polski, USA i Australii.
Na stałe warzą: German Pils,...
Różne są pomysły na miejsca dla mikrusów, ale takiego jeszcze przynajmniej ja nie przerabiałem. Zwyczajny market który mieści się w Targowym Centrum Ajwarowski. Biorę sobie wózeczek, po czym jeżdżąc między półkami na środku hali, objawia się waląca po oczach jak to ma w swoim zwyczaju,...
Comment