A ja sobie przypomniałem o szóstej dziewczynie - mojej koleżance Kasi która też była na spotkaniu Czyli fizyczny kontakt z Cyborgiem nawiązało 5*100%/6= 83,3(3)% kobiet
(Marcin sprawdzi poprawność tego równania )
Dzięki za toasty, telemosty i prezenty.
Marcin w jednym małym pudełku przyniósł tyle ciast i cisteczek i dodatkowo trochę świątecznego klimatu w postaci serwetek i gałązek świerkowych, że nie wiem jak to wszystko tam upchał.
Do następnego spotkanka
PS Użyłem określenia 'dziewczyna' ponieważ przekroczyłem '30' i mam już z górki Teraz wszystkie kobiety to dziewczyny.
Ludzi dużo (dzieczyn sporo - co najważniejsze )
A ja sobie przypomniałem o szóstej dziewczynie - mojej koleżance Kasi która też była na spotkaniu Czyli fizyczny kontakt z Cyborgiem nawiązało 5*100%/6= 83,3(3)% kobiet
Toteż Cyborg napisał "5 kobiet" = Fteo, Maruśka, Ewwa, Joelka oraz Kasia (też nawiązała kontakt fizyczny ze mną, kiedy nie patrzyłeś ) - gdzie tu szósta? (Chyba że po 22:10... )
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Rocker-świetna knajpa. Od jakiegoś czasu jesteśmy tam z Andrewbrw częstymi bywalcami. Lwówek za 3.50zl - piękna sprawa.W środy gra fajny zespół, nazwy nie pamiętam ale wokal jest niezły (grają covery) no i tradycyjnie w bilard i lotki można popykać.A że mam do Rockera jakieś 100 metrówo to nic więcej nie muszę dodawać:-) WESOŁYCH ŚWIĄT!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Toteż Cyborg napisał "5 kobiet" = Fteo, Maruśka, Ewwa, Joelka oraz Kasia (też nawiązała kontakt fizyczny ze mną, kiedy nie patrzyłeś ) - gdzie tu szósta? (Chyba że po 22:10... )
Ech racja. Policzyłem jeszcze Ciebie
Ale jednak dziewczyn było 6 a pisałaś, że kontakt nawiązało 5 - więc nie 100%
Dobra, zostawiam tę sprawę nie rowiązaną bo po wczorajszym Bartku nie jestem w pełni sprawny i jeszcze siedzę w pracy. A na dodatek o 14.30 mam grać w piłkę
Ech racja. Policzyłem jeszcze Ciebie
Ale jednak dziewczyn było 6 a pisałaś, że kontakt nawiązało 5 - więc nie 100%
Dobra, zostawiam tę sprawę nie rowiązaną bo po wczorajszym Bartku nie jestem w pełni sprawny i jeszcze siedzę w pracy. A na dodatek o 14.30 mam grać w piłkę
No cóż, starzejesz się, to i Cyborga do dziewczyn zaliczyłeś...
Wierzę, że po tym, ile razy toast wzniesiono za Ciebie, to spokojnie Twoja drużyna wygra mecz
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
No działo się, działo Opłatek w piwie - trzeba to opatentować i sprzedawać
Towarzycho się spisało - nie napiszę "jak zwykle", bo przypomina mi się ten wieczór, co przyszło Echo Miasta a tu.... 6 osób Wczoraj łącznie z Kawowym Chrisem, który wyszedł wcześniej było 15 sztuk
Specjalne podziekowania dla WC za ciastka - naprawdę zrobiła się dzięki nim świąteczna atmosferka
Cyborg, nie przesadzaj z tym "kontaktem fizycznym", po prostu miałam zimne ręce i chciałam Ci zrobić nieprzyjemność oziębiając Ci szyję, a Ty odrazu jakieś podteksty
Cyborg, nie przesadzaj z tym "kontaktem fizycznym", po prostu miałam zimne ręce i chciałam Ci zrobić nieprzyjemność oziębiając Ci szyję, a Ty odrazu jakieś podteksty
Winny się tłumaczy Poza tym niechcący sprawiłaś mi przyjemność
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
A Joelce się wczoraj nawet drożdze kojarzyły
Fakt, Joelka nawet Mr. Owieczce nie przepuściła, mimo że on tak grzecznie i spokojnie siedział...
Dzień dobry.
Ależ ja dziś zrelaksowana. Serio coś w pierniczkach było. Spałam jak zabita a dziś mam "spida" i już upiekłam sernik, piernik i oczywiście w między czasie uwarzyłam piwo
Dzięki Marcin za tę dawkę relaksujących pierniczków
Dzięki Jackson za piwo i powody do toastów i łamania ... tfu! stukania się kuflami.
Dzięks Jerzy za piwo też
Dzięki Maćkowi i Ewie za chmielu zapas (dziś wypróbuję)
Dzięki wszystkim za sporą dawkę dobrego humoru i za wyrozumiałość dla mojej niecodziennej jednak głupawki
PKS. kończę bo zaczyna to wyglądać jakbym się żegnała na zawsze...
Comment