Ja też poproszę o środę!! Marusia powiedz proszę, że wyszarpnęłaś portera od Wesołego. No powiedz
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
No kuuuuuu...rka wodna, ok, niech będzie środa. Wstępnie pasuje mi 17.00
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia...być może w czwartek bedę musiała zrobić butelkowanie...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZrób w środę...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Spoks, być może zamiast butelkowac przeleje na cichą i przetrzymam do poniedziałku pogiełdowego Jeszcze się dogadamy
Comment
-
-
A to akurat nie ma problemu, bo ja dziś się w ogóle do biura nie wybieram
Comment
-
-
Coś mnie się poknociło. Cały dzień spędziłam w przekonaniu, że dziś jest środa. A to przecież dopiero jutro Zupełnie jakbym dostała jeden dzień gratis OK to ja jutro czyli w środę pojawiam się ok 17 w biurze jeśli to jeszcze aktualne.
Comment
-
-
Przekładam spotkanie z niespodzianką na przyszły tydzień, bo ani dziś ani jutro za bardzo mi nie pasuje Aczkolwiek niespodzianka została już w biurze zainstalowana
Comment
-
-
Proszę o zapowiedzi, komu pasuje który dzionek na niespodziankowe spotkanie w moim biurze. W grę wchodzi jutro lub pojutrze (środa, czwartek), od godz. np.17.00. Osobiście chyba wolałabym jutro, ale się dostosuję natomiast ze wzgędów motoryzacyjnych prosze o decyzję dzisiaj
Comment
-
Comment