Czekam na Was zatem jutro
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
-
Proponuję jutro na nasze spotkanko przytachać jakieś swoje domowe piwka, podegustujemy zbiorowo
Comment
-
-
Jakby się zmieniło, to bym przecie napisała
Comment
-
-
Do dzisiejszej degustacji czuję się przygotowana niemal profesjonalnie
Zakupiłam bezsmakowe chrupki kukurydziane do przegryzania między różnymi trunkami Chrupki orzechowe też kupiłam i ser żółty. Powiem więcej - będą nawet ogórki kiszone i papryka
Comment
-
-
A ja stwierdzam, że to nie prawda, że jak się nie pali i nie siedzi w dymie, to się nie ma kaca. Rano jak się obudziłam wyraźnie czułam w głowie, że mieszanka winek i piwek domowych szkodzi
Comment
-
-
Dziś zupełnie przypadkiem zawiązał się sponton u Marusi, potem przeniósł się do Medmessu na Viflinga , by zakończyć się na dworcu na... nie, nie na Lwówku, tylko na teście knysz z różnych knyszodajni.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Tja, te knysze to nawet mi się śniły
A piwko w Madnessie bardzo pyszne, w dodatku po łącznie pieciu wypitych wczoraj piwach wstałam dzis rano bez cienia objawów okołokacowych (bo na kacowe to za mała ilość), fajnie byłotrzeba śledzić stronkę Madnessu i jak się trafi piątek bez koncertu to trzeba się tam bedzie wybrać zamiast do Instytutu
Comment
-
-
A ja jadłam z jednego, a właściwie wyrzuciłam po pierwszym gryzie, gdzieś z boku przy peronach (pewnie coś około peronu 3)Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment