Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
Comment
-
-
Uwaga uwaga! Sensacja roku 2006 Przybędą jutro najprawdopodobniej też Tabletka i Carlberg
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaJakoś w temacie nie znalazłam więc zapytuję: gdzie jest Armina? obok czego jest położony ten pub?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaDziękuję, teraz trafię. Swoją drogą to dziwne, że w spisie knajp nie znalazłam na studenckim portaluŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyZapraszam jutro wszyskich na podpisy na moim właśnie zainstalowanym gipsie!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Zapytuje sie was mlodzi przyjaciele czy ktos z was mialby ochote zobaczyc moja facjate w srodowy pozny wieczor przyszlotygodniowy?
Ew. w czwartkowe poludnie ? Jadac do domu musze odwiedzic swoja uczelnie, no i tak sobie glosno narazie mysle, ze przy okazji...Last edited by naczelnik; 2006-04-05, 18:17.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikZapytuje sie was mlodzi przyjaciele czy ktos z was mialby ochote zobaczyc moja facjate w srodowy pozny wieczor przyszlotygodniowy?
Ew. w czwartkowe poludnie ? Jadac do domu musze odwiedzic swoja uczelnie, no i tak sobie glosno narazie mysle, ze przy okazji...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiJa bym miał ochotę
Wyrazisz swoje zdanie w ankieciePopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Naczelnik, ja chętnie Twoją paskudną facjatę ujrzę, a i Slavoy też Środa? Super, od której pijemy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaŚroda? Super, od której pijemy?Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Przy okazji moge cos ciekawszego do degustacji chetnym przyciagnac.
Pszeniczki, czarnuchy czy cos jasnego ??Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment