Ja poproszę jakiegoś bocka i weizenbocka
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikMusze jeszcze odgrzebac jakies stare znajomosci, coby na peronie nie spac
.
.
.
.
.
...wszystkie ławki są tam już pozajmowanebrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Jest już początek tygodnia - Naczelnik - wystąp!!!
Comment
-
-
Naczelnik gdzieś się schował. Mam w związku z tym zapytanie: kto jest chętny jutro na piwo, nawet bez Naczelnika?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNaczelnik gdzieś się schował. Mam w związku z tym zapytanie: kto jest chętny jutro na piwo...
Nie maly mlyn mam tutaj na miejscu
COz moge powiedziec...ja zawine do Wrocka gdzies w okolicach godz. 22 przy dobrych wiatrach. Wczesniej bardzo watpliwe by sie udalo. Czy znajdzie sie jakis twardziel o tej godzinie na piwo np. U Wuja chetny?
Jutro szukam dla zainteresowanych piw, o ktorych napisali i byloby milo, gdyby udalo sie to jakos odebracPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
-
A co wymiekasz?Popieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Nie wymięknę, pod warunkiem, że ktoś się jeszcze zgłosi na piwkowanie wcześniej, to wtedy po prostu na Ciebie poczekamy, np. w Armine na Bogusławskiego. Na samą 22 na jedno piwko ni ebędę się targać:P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNaczelnik, ja chętnie Twoją paskudną facjatę ujrzę, a i Slavoy teżPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcJa się zgłaszm, mogę siedzieć i czekać na Naczelnika.
Ale, Naczelnik, żadnego Wuja, zapitalasz do Armine, 5 min. drogi od dworca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcU Wuja jest lepszy klimat i Bartek z nalewaka Piasta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, robi się coraz lepiej
Ale, Naczelnik, żadnego Wuja, zapitalasz do Armine, 5 min. drogi od dworca
Otwarte to- mysle sobie -bedzie. W koncu to nie MagdeburgPopieram domowe browary!
Zamykam browar.
Comment
-
Comment