Marcin_wc prosił przekazać, że za ocenę jego piwa konkursowego to możesz w środę pić sam.
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
-
Przybędzie też drugi Jubilat dzisiejszy z Tabletką Będziemy w Lamusie.Last edited by Marusia; 2006-06-07, 11:54.
Comment
-
-
Przybędę, ale troszeńkę spóźniony - coś pomiędzy I a II turą. Zatem już wychodzę.
Comment
-
-
Kurcze, działo się, oja działo, czuję do tej pory Ekipa dopisała większa niż w ostatni piątek Dziekuję za niespodziewane prezenty
Comment
-
-
Czekamy na zdejcia tych waszych prezentow
Najlepiej, zeby sie jeszczce ruszaly...Last edited by naczelnik; 2006-06-08, 10:04.Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikCzekamy na zdejcia tych waszych prezentow
Najlepiej, zeby sie jeszczce ruszaly...
Acha, przypomniało mi się, czemu mam lekkiego kaca - to na pewno ten kieliszek wina musującego mnie dobił - dostaliśmy w prezencie od lokalu butelkie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaRozumiem, że masz na myśli prezent pt. taniec brzucha w odpowiednim do tego stroju w wykonaniu Monne? No, to było niezłe A w ogóle Lamus ma coś w sobie takiego, że co tam pójdziemy, to zawsze jakąś zadymę zrobimy
Acha, przypomniało mi się, czemu mam lekkiego kaca - to na pewno ten kieliszek wina musującego mnie dobił - dostaliśmy w prezencie od lokalu butelkie
Hehe, cieszę się, że Ci się Marusia podobały moje żmijki i inne Taaa, Lamus ma w sobie TEN klimat. Jak dla mnie najbardziej rozluźniająca knajpa, do których chodzimy.
P.S.
Chyba te pól kieliszka szampana nie rozchwialo Ci tak samopoczucia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneChyba te pól kieliszka szampana nie rozchwialo Ci tak samopoczucia
A tak wracając do tematu: ekipko Wroc, to jak, jutro, czy w sobotę kursik????
Comment
-
-
Jeeeezuuuuu. Jak ja Wam zazdroszczę. Mieszkam na wiosce, koło Warszawy i nie mam nawet do kogo pyska otworzyć w temacie piwnym
A Wy tworzycie zgraną paczkę o wspólnych zainteresowaniach i możecie nawet każdego dnia razem łyknąć co nieco. Kali bardzo zazdrościć.
Comment
-
Comment