Ja tyż wpadne...za 2 tygodnie Słyszałem że niektórzy nawet sie za mną stęsknili,niestety miałem i nie mam na razie możliwości spotkac się...chyba że w piątek ok23 ktoś zachowa się w LAMUSIE? pozdrawiam wszystkich
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonw knajpie 'Gumowa Róża' jest beczkowy Porter Żywiecki. Cena i smak nieznane.Trzeba będzie to sprawdzić, choć lokal średnio mię się podobywuje.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaI ni mo w tej knajpie też ogródka A porter na takie upały - to ja podziękujęMM961
4:-)Comment
-
Ale u mła dziś godzina spotkania wczesna musiałaby byc, tak 18.00, przyrowerkuje na miacho już ok. 17 bo chcę na halę targową zajrzeć W Róży cheba jednak ogródek jest, Slavoy mi napomknąłLast edited by Marusia; 2006-07-05, 10:25.Comment
-
jest już 13, a ja dalej nie wiem, czy mam przyjeżdzać do miacha, czy nie. Jak do 15 nie będzie kogoś powaznie chętnego na 100% to olewam i rozpalam grilla i piwkuję z ojcemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcA czy ja napisałem, że jestem chętny niepoważnie?Comment
-
OK, to jakby kto pytał, to jestem umówiona już z Marcinem w Gumowej o 17.00, jesli nie będzie portera to spadamy do instytutu, jesli będzie porter, to pijemy po małym i też spadamy do instytutu, gdzie mają przybyć Wiktoria i PepojroComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyLwówek w Dziekanacie średnio mnie interesuje, ale na Bartka to kto wie... może bym do Instytutu dotarł.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAle u mła dziś godzina spotkania wczesna musiałaby byc, tak 18.00, przyrowerkuje na miacho już ok. 17 bo chcę na halę targową zajrzeć W Róży cheba jednak ogródek jest, Slavoy mi napomknąłComment
-
No to dupa, w takim razie pozostaje InstytutComment
Comment