Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer
Wrocław, spotkania między poniedziałkiem a czwartkiem:-)
Collapse
X
-
-
-
Comment
-
-
Ja o 18.00 startuję rowerkiem w stronę centrum, Jerzy ma dobić po 19.00
Comment
-
-
Uwaga! We wtorek (1.08) mam możliwosc spotkania sie wieczorkiem na piwie,najlepiej w lamusie ok 19,będzie to pożegnalne piwko,bo w środe wybywam do wojska na dwa miechy.jedno jest pewne-napewno przyjde na to spotkaniechickkiller :)
Comment
-
-
do woja marsz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisUwaga! We wtorek (1.08) mam możliwosc spotkania sie wieczorkiem na piwie,najlepiej w lamusie ok 19,będzie to pożegnalne piwko,bo w środe wybywam do wojska na dwa miechy.jedno jest pewne-napewno przyjde na to spotkanie
Comment
-
-
Zrobię oczywiście wszystko co będę mógł by zobaczyć ostatnio nieustannie przepracowanego Chrisa przed tak długim jego wyjazdem. Nie mieliśmy w tym roku zbyt wielu okazji do wspólnego wypicia piwka.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyZrobię oczywiście wszystko co będę mógł by zobaczyć ostatnio nieustannie przepracowanego Chrisa przed tak długim jego wyjazdem. Nie mieliśmy w tym roku zbyt wielu okazji do wspólnego wypicia piwka.chickkiller :)
Comment
-
-
Ja zamelduję się karnie na spotkanie razem ze Slavoyem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisUwaga! We wtorek (1.08) mam możliwosc spotkania sie wieczorkiem na piwie,najlepiej w lamusie ok 19,będzie to pożegnalne piwko,bo w środe wybywam do wojska na dwa miechy.jedno jest pewne-napewno przyjde na to spotkanie
Comment
-
-
Zapraszam dziś do mnie na pozostałości pozlotowe: 5 litrów Zwierzyńca i 1,5 Janowa.
Im mniej osób przyjdzie tym więcej piwa będzie przypadać na łeb.
ps. Mam jeszcze pociągowego bum-boxa...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment