... a to 10 grudnia roku bieżącego. Dla wszystkich chętnych otwarte, jednakowoż takowi, co przywiozą ze sobą wytwory własnego browaru, szczególnie uhonorowani będą. A niespodzianek moc się szykuje ...
III lodowiskowe spotkanie w Swidnicy...
Collapse
X
-
Część ekipki wrocławskiej zastanawia się poważnie nad wizytą na lodowisku. Jeśli o mnie chodzi, to jestem zdecydowana, byle mieć z kim jechać, bo samemu się nie chce tak rano -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyJak się zbierze ekipa to mogę nawet powozić zaprzęgiem. Ale wtedy zostaję na noc na lodowiskuComment
-
Wcale nie musi być rano. Wręcz przeciwnie, proponuję początek jakoś koło południa (jestem elastyczny w tej materii). Można wieczorem wracać do domu, a można też zostać na niedzielę - na jutro przygotuje ofertę noclegów w mieście. W sumie na lodowisku też można zostać, ale warunki tam będa raczej polarne, a lodu będzie za mało, żeby zbudować iglooComment
-
Przekonałeś mnie
P.S. Czy upominki dla piwowarów będą się składały głównie ze słodu barwiącego?Comment
-
No to może i mnie uda się w końcu dotrzeć do ŚwidnicyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiujestem elastyczny
Organizator dostosuje się do wymagań wszystkich potencjalnych uczestników.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiuna jutro przygotuje ofertę noclegów w mieście
Noclegi będą ... na płycie lodowej?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiulodu będzie za mało
Będzie go (lodu) po dostatkiem, czy nie?
Krzysiu! Do odpowiedzi!-
Wspiera i rozwija Piwowarstwo AmatorskieComment
Comment