Czysto teoretycznie rzecz biorąc jest spora szansa bym sie pojawił w towarzystwie Biermy_starej i Biermaniątek dwóch w dniach 26-27 listopada w Warszawie. Czy jakaś dobra dusza użyczyłaby mi i stworkom jakieś noclegowni . Bierma_stara szaleje na bankiecie avonowym i nocleguje się w jakimś wypasionym hotelu , w którym ma miejsce jednoosobowe. Z uwagi na to, że przy okazji miałaby co nieco do przywiezienia z Wa-wy wymyśliłem sobie, że można pojechać autem ziewdzić browary restauracyjne i pokazać dzieciom także inne może już mniej atrakcyjne rzeczy . Dzieci muszę zabrać bo w ten weekend nie mam wolnych dziadków, co ogranicza w pewnym stopniu mozliwość wieczornego spożywania ale nie wyklucza go zupełnie. Teraz wszystko w Waszych rękach
Potencjalna wizyta Biermanna z przyległościami w Wa-wie
Collapse
X
-
Potencjalna wizyta Biermanna z przyległościami w Wa-wie
Last edited by biermann; 2005-11-19, 21:20."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannCzy jakaś dobra dusza użyczyłaby mi i stworkom jakieś noclegowni"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Niedawno Reprezentacja Łodzi poszukiwała czegoś takiego w tym temacie. Koledzy Dreamer i Mste wyglądali na zadowolonych z wybranego hotelu (swoją drogą, trudno, żeby ktoś w Bierhalle wyglądał na niezadowolonego ).Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Tajnie przez poufnie miejsce noclegowe zostało mi udostępnione . Jeśli tylko auto nie odmówi posłuszeństwa klan biermański przybywa pacyfikowac stolicę
Przyjazd planujemy na sobotę ok 11-12. Ostawiam Biermę_starą na balety i robię krótki kurs turystyczny dla biermaniatek po Warszawie (przewodnik miło widziany), po części turystycznej - rozrywkowo (choć delikatnie) chciałbym odwiedzić te dwa nowe przybytki o których tyle tu czytałem (najchętniej też w dobrym towarzystwie).
Z racji na obecność nieletnich eskapady niestety musiałbym zakończyć raczej wcześniej niż później.
Niedziela to po obudzeniu dalszy ciąg wycieczki turystycznej dla młodych - odbiebranie materiałów dla Biermy_starej ( no i jej samej z baletów ) i pewno powrót do domu"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Przykro mi, ale w sobotę nie wykroję nawet minuty dla przyjaciół.
To se ne da pane Havranek. Nie w tą sobotę.
Miłych wrażeń z BA i BH.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Zasadniczo bedę w ten weekend w Wawie i chętnie odwiedzę oba przybytki (żeby przetestować nowości: Hell w Bierhalle i ciemnego Weizena w BrowArmii), ale jeszcze nie mam pojęcia w jakich godiznach. Jak czegoś się dowiem, to jutro poinformuję.Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannTajnie przez poufnie miejsce noclegowe zostało mi udostępnione . Jeśli tylko auto nie odmówi posłuszeństwa klan biermański przybywa pacyfikowac stolicę
Przyjazd planujemy na sobotę ok 11-12. Ostawiam Biermę_starą na balety i robię krótki kurs turystyczny dla biermaniatek po Warszawie (przewodnik miło widziany), po części turystycznej - rozrywkowo (choć delikatnie) chciałbym odwiedzić te dwa nowe przybytki o których tyle tu czytałem (najchętniej też w dobrym towarzystwie).
Z racji na obecność nieletnich eskapady niestety musiałbym zakończyć raczej wcześniej niż później.
Niedziela to po obudzeniu dalszy ciąg wycieczki turystycznej dla młodych - odbiebranie materiałów dla Biermy_starej ( no i jej samej z baletów ) i pewno powrót do domu
Kubki smakowe będa miały tez swoje 5 minut.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysztofZapraszam do Bierhalle. Bedziemy gotować. Wrażenia wzrokowe bedą.....
Kubki smakowe będa miały tez swoje 5 minut.
A wrażenia wzrokowe polecam, Biermannie. Oglądanie zacierania w przezroczystych kadziach to niesamowite doświadczenie dla skromnego domowego piwowaraComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseZasadniczo bedę w ten weekend w Wawie i chętnie odwiedzę oba przybytki (żeby przetestować nowości: Hell w Bierhalle i ciemnego Weizena w BrowArmii), ale jeszcze nie mam pojęcia w jakich godiznach. Jak czegoś się dowiem, to jutro poinformuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTdostałem jakiś tydzień wstecz przykrą wiadomość że ciemny weizen był w niewielkiej ilości uwarzony i już go nie było w momencie gdy pytałem "oń". ale może coś nowego uwarzyli?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyByłem w Browarmii w piątek 18 listopada i wtedy dunkel weizena nie było.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment