Potencjalna wizyta Biermanna z przyległościami w Wa-wie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biermann
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 2552

Potencjalna wizyta Biermanna z przyległościami w Wa-wie

Czysto teoretycznie rzecz biorąc jest spora szansa bym sie pojawił w towarzystwie Biermy_starej i Biermaniątek dwóch w dniach 26-27 listopada w Warszawie. Czy jakaś dobra dusza użyczyłaby mi i stworkom jakieś noclegowni . Bierma_stara szaleje na bankiecie avonowym i nocleguje się w jakimś wypasionym hotelu , w którym ma miejsce jednoosobowe. Z uwagi na to, że przy okazji miałaby co nieco do przywiezienia z Wa-wy wymyśliłem sobie, że można pojechać autem ziewdzić browary restauracyjne i pokazać dzieciom także inne może już mniej atrakcyjne rzeczy . Dzieci muszę zabrać bo w ten weekend nie mam wolnych dziadków, co ogranicza w pewnym stopniu mozliwość wieczornego spożywania ale nie wyklucza go zupełnie. Teraz wszystko w Waszych rękach
    Last edited by biermann; 2005-11-19, 21:20.
    "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
    Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
    Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
    Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
    Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Trzeba zamknąć te browary restauracyjne, ostatni grosz z człowieka wycisną.

Ja na razie odpadam, ale do soboty może się wiele zmienić, bo są dwa losowania totka. Choć na piwo nie w lokalu bym się roboczo pisał.

Comment

• biermann
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 2552

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
      Czy jakaś dobra dusza użyczyłaby mi i stworkom jakieś noclegowni
      To może choć jakiś namiar na tani i w miarę przyzwoity (z dziećmi będę) hotel

Comment

• Wujcio_Shaggy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.01
        • 4628

Niedawno Reprezentacja Łodzi poszukiwała czegoś takiego w tym temacie. Koledzy Dreamer i Mste wyglądali na zadowolonych z wybranego hotelu (swoją drogą, trudno, żeby ktoś w Bierhalle wyglądał na niezadowolonego ).
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• biermann
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 2552

Tajnie przez poufnie miejsce noclegowe zostało mi udostępnione . Jeśli tylko auto nie odmówi posłuszeństwa klan biermański przybywa pacyfikowac stolicę
          Przyjazd planujemy na sobotę ok 11-12. Ostawiam Biermę_starą na balety i robię krótki kurs turystyczny dla biermaniatek po Warszawie (przewodnik miło widziany), po części turystycznej - rozrywkowo (choć delikatnie) chciałbym odwiedzić te dwa nowe przybytki o których tyle tu czytałem (najchętniej też w dobrym towarzystwie).
          Z racji na obecność nieletnich eskapady niestety musiałbym zakończyć raczej wcześniej niż później.
          Niedziela to po obudzeniu dalszy ciąg wycieczki turystycznej dla młodych - odbiebranie materiałów dla Biermy_starej ( no i jej samej z baletów ) i pewno powrót do domu

Comment

• Ahumba
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛🥛
            • 2001.05
            • 9049

Przykro mi, ale w sobotę nie wykroję nawet minuty dla przyjaciół.
            To se ne da pane Havranek. Nie w tą sobotę.
            Miłych wrażeń z BA i BH.
            znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Twilight_Alehouse
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.06
              • 6310

Zasadniczo bedę w ten weekend w Wawie i chętnie odwiedzę oba przybytki (żeby przetestować nowości: Hell w Bierhalle i ciemnego Weizena w BrowArmii), ale jeszcze nie mam pojęcia w jakich godiznach. Jak czegoś się dowiem, to jutro poinformuję.

Comment

• dkrasnodebski
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.05
                • 2316

Zapewne też się przyłączę
                Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• żąleną
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.01
                  • 13239

Niestety, zapomniałem zagrać wczoraj w totka, więc mnie nie będzie...

Comment

• Krzysztof
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2001.04
                    • 1689

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
                    Tajnie przez poufnie miejsce noclegowe zostało mi udostępnione . Jeśli tylko auto nie odmówi posłuszeństwa klan biermański przybywa pacyfikowac stolicę
                    Przyjazd planujemy na sobotę ok 11-12. Ostawiam Biermę_starą na balety i robię krótki kurs turystyczny dla biermaniatek po Warszawie (przewodnik miło widziany), po części turystycznej - rozrywkowo (choć delikatnie) chciałbym odwiedzić te dwa nowe przybytki o których tyle tu czytałem (najchętniej też w dobrym towarzystwie).
                    Z racji na obecność nieletnich eskapady niestety musiałbym zakończyć raczej wcześniej niż później.
                    Niedziela to po obudzeniu dalszy ciąg wycieczki turystycznej dla młodych - odbiebranie materiałów dla Biermy_starej ( no i jej samej z baletów ) i pewno powrót do domu
                    Zapraszam do Bierhalle. Bedziemy gotować. Wrażenia wzrokowe bedą.....
                    Kubki smakowe będa miały tez swoje 5 minut.
                    Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
                    www.twojmalybrowar.pl

Comment

• Twilight_Alehouse
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.06
                      • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysztof
                      Zapraszam do Bierhalle. Bedziemy gotować. Wrażenia wzrokowe bedą.....
                      Kubki smakowe będa miały tez swoje 5 minut.
                      Od której zamierzacie gotować?
                      A wrażenia wzrokowe polecam, Biermannie. Oglądanie zacierania w przezroczystych kadziach to niesamowite doświadczenie dla skromnego domowego piwowara

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23909

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
                        Zasadniczo bedę w ten weekend w Wawie i chętnie odwiedzę oba przybytki (żeby przetestować nowości: Hell w Bierhalle i ciemnego Weizena w BrowArmii), ale jeszcze nie mam pojęcia w jakich godiznach. Jak czegoś się dowiem, to jutro poinformuję.
                        dostałem jakiś tydzień wstecz przykrą wiadomość że ciemny weizen był w niewielkiej ilości uwarzony i już go nie było w momencie gdy pytałem "oń". ale może coś nowego uwarzyli?
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Twilight_Alehouse
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.06
                          • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                          dostałem jakiś tydzień wstecz przykrą wiadomość że ciemny weizen był w niewielkiej ilości uwarzony i już go nie było w momencie gdy pytałem "oń". ale może coś nowego uwarzyli?
                          A to bardzo przykra wiadomosć, bo chciałem spróbować. Chyba puszczę pytanie do Czesa albo zadzwonię jutro do BrowArmii. Choć nie ma tego złego... - wolę Bierhalle

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

Byłem w Browarmii w piątek 18 listopada i wtedy dunkel weizena nie było.

Comment

• Ahumba
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.05
                              • 9049

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
                              Byłem w Browarmii w piątek 18 listopada i wtedy dunkel weizena nie było.
                              Gdy z łodziakami szwendaliśmy się po zachrystii BrowArmii z Czesem, to o ile pamietam data napełnienia fermentora z ciemną pszeniczką była 05.11
                              znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...