No niestety nie będzie, rozmawiałem z nią wczoraj i niestety w piątek nie ma jej w pracy
Bardzo żałowała, bo piwo domowe jej bardzo smakuje, chociaż teraz akurat zbytnio alkoholu nie może spożywać
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann
Na taką okazję zostane dłużej i mniej symbolicznie .Najwyżej zmaltretowany pójdę do pracy ale co mi tam nie codzień Spotkanie Piwowarów a na dodatek wizyta Cyborga
I później będziesz miał, na kogo zwalić niechęć do pracy z "syndromem dnia nastęstępnego"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos
Stolik zaklepany na godzinę 19.30, ostatnia salka (tradycyjne miejsce), będzie blisko do WC
Znaczy się, znowu będę mogła Forumowiczów w rzutki poogrywać?
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Grunt to czytać Forum - do pierwszych piw etykiety nie powstały
Ps. Spoko, powiem mu, żeby Browaru nie czytał - dzięki!
A sie mnie wydawało, że jakies tam powstały ... nie muszą koniecznie być do tego co będziemy pić
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Z racji tego, że o 7.00 rano musiałam wyjść na deszcz i wiatr dźwigając torbę z piwem, uprzejmie proszę o zamówienie mi ładnej pogody w Poznaniu od godziny 17.00. Z góry dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mej prośby.
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment