Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brew
III Przedświąteczne Spotkanie Wlkp Piwowarów Domowych , XII 2005
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
-
-
Az tak wczesnie to ja nie wyszedlem. Wielki buty na stole widzalem. Wielkie buty, potem dlugo, dlugo (czytaj: wysoko) nic az w koncu, na gorze, gdzies pod sklepieniem feeryczny cyborg. Mimo wszystko lepiej, ze Ty wygralas zaklad! Nie mam pewnosci czy crizz na stole prezentowalby sie rownie okazale.
A i z rozdawnictwa slodu skorzystalem.
Gdzies tylko mi umknely kocie wystepy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika brewNie mam pewnosci czy crizz na stole prezentowalby sie rownie okazale.
Ale ja jestem za stary na chodzenie po stołach .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelKto wymyśla zakład, ten przegrywa (No, może poza Dkrasnodebskim...)"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
A ja podziwiam tych, którzy byli w stanie zanotować coś o każdym piwie aż do samego końca.
Podpisuję się pod postulatem, żeby spotkania w Poznaniu były częściej lub bardziej regularnie.
PSzisiaj siedzę we Wrocławiu i mam pecha, bo wigilia forumowa jest tu dopiero jutro dlaczego nie dzisiaj ???
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika michalhA ja podziwiam tych, którzy byli w stanie zanotować coś o każdym piwie aż do samego końca.
Podpisuję się pod postulatem, żeby spotkania w Poznaniu były częściej lub bardziej regularnie.
Wydaje mi się, że gdybyście spotykali się częściej, to mogłoby to się odbywać w mneijszym gronie i mniej hucznie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika michalhPSzisiaj siedzę we Wrocławiu i mam pecha, bo wigilia forumowa jest tu dopiero jutro dlaczego nie dzisiaj ???Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika michalh
PSzisiaj siedzę we Wrocławiu i mam pecha, bo wigilia forumowa jest tu dopiero jutro dlaczego nie dzisiaj ???
Comment
-
-
No właśnie chyba dla niektórych abstrakcją jest, że niezależnie w jaki dzień tygodnia i o której godzinie przyjadą, to we Wrocławiu zawsze znajdzie się ktoś chętny na spotkanie (i )...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo właśnie chyba dla niektórych abstrakcją jest, że niezależnie w jaki dzień tygodnia i o której godzinie przyjadą, to we Wrocławiu zawsze znajdzie się ktoś chętny na spotkanie (i )...
Marusia, Cyborg -przekażcie życzenia świąteczne całej ekipie od grupy wielkopolskiej.
Panie i Panowie z Poznania i okolic,
Albeeertosie (nasz organizatorze ),
może więc zapoczątkować cykliczne spotkania w Poznaniu np. ostatni piątek miesiąca lub jakoś podobnie w stałym miejscu. Będzie można w mniejszym gronie popróbować swoich wyrobów, bez znieczulenia smakowego po 10-tym piwie
Comment
-
Comment