Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Tour de Spelugne, Siedlce, weekend 2-4 grudnia 2005
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyProponuję wyjazd o 9:12 ze Śródmieścia.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyProponuję wyjazd o 9:12 ze Śródmieścia.
To zdaje się pociąg Kolei Mazowieckich. Można w takim razie kupić dobowy za 20 zł (bilet w jedną stronę kosztuje 14 zł):
Bilet dobowy KM ważny jest przez 24 godziny od daty i godziny wydania lub terminu wskazanego przez nabywcę. Jest to bilet umożliwiający swobodne przemieszczanie się pociągami osobowymi "Kolei Mazowieckich - KM" sp. z o.o. w terminie jego ważności. Cena biletu wg taryfy normalnej wynosi wynosi 20 zł, a z ulgą handlową 50% - 10,00 zł.
Powrotny pociąg jest ok 17 i 19 (z tych, które nas interesują).Last edited by żąleną; 2005-11-28, 23:45.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNo to wiesz więcej znam ode mnie, bo ja tak tylko ze względu na to, aby jeszcze trochę światła słonecznego uświadczyć...Comment
-
Dzięki za podpowiedź, bo nie zauważyłem
Ale i tak mało prawdopodobne, abym jechał nim z Pruszkowa. Do pociągu muszę szorować przez pół miasta, a WKD-kę mam pod nosem.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyNo to wiesz więcej znam ode mnie (...)Dick Laurent is dead.Comment
-
10 zł w obie strony - kusząca oferta - jeśli dziś i jutro zrobię, co mam do zrobienia to piątek w Siedlcach byłby dobrą opcją - ale jeszcze za wcześniej ażeby podjąć ostateczną i nieodwołalną decyzjęKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia10 zł w obie strony - kusząca oferta - jeśli dziś i jutro zrobię, co mam do zrobienia to piątek w Siedlcach byłby dobrą opcją - ale jeszcze za wcześniej ażeby podjąć ostateczną i nieodwołalną decyzjęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąSlavoy! Encyklopedio kolejowa, powiedz gdzie się umawiamy, żeby bezkolizyjnie kupić bilety i wsiąść do właściwego pociągu.Comment
-
Odnośnie pociągów to są dwie możliwości: Koleje Mazowieckie, które są lekko droższe lub Przewozy Regionalne PKP. Wszystko zależy o której godzinie się jedzie. Pociągi z Warszawy do Siedlec są co godzinę. Jeśli chodzi o mordownie to tylko i wyłącznie polecam piątek i sobotę - w niedzielę zamknięte !!! BK przy PKS w sobotę chyba działa. BK koło Szpitala Wojewódzkiego i za Jednostką Wojskową w sobotę otwarte. Obecnie Łomży na ul. Sokołowskiej nie polecam (Facet chyba zwija interes, sprzedaje już piwko tylko z butelek, choć kij Łomży na barze jeszcze jest zamontowany). Prężnie działa knajpka na ul. Czerwonego Krzyża (Łomża). Na ul. Chrobrego za sklepikami na wprost Internet Cafe w knajpce leżą popularne Lechy, więc nie warto wchodzić.
Niestety, w ten weekend nie mogę z Wami się spotkać przy browarku, ponieważ jestem w rodzinnych stronach. W Siedlcach będę od 08.12.2005 r.Piwo to jedyny napój, który może poszczycić się piękną, gęstą pianą.Comment
-
Darku! Nieodkryta encyklopedio kolejowa, powiedz gdzie się umawiamy, żeby bezkolizyjnie kupić bilety i wsiąść do właściwego pociągu.
PS Robaczku (he, he, jak to brzmi), Siedlce niedaleko, pewnie jeszcze się tam wybierzemy. No i nie chcę nic mówić, ale Warszawa też blisko
PS2 Myślałem, że Koleje Mazowieckie są właśnie tańsze - np. wspomniany przez mnie bilet dobowy za 20 zł.Last edited by żąleną; 2005-12-01, 15:14.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąDarku! Nieodkryta encyklopedio kolejowa, powiedz gdzie się umawiamy, żeby bezkolizyjnie kupić bilety i wsiąść do właściwego pociągu.
Proponuję ustawić się na dworcu Śródmieście przy kasach w kierunku wschodnim o godzinie 8.50 - 8.55 tak coby bezproblemowo nabyć bilety. Pociąg startuje o 9.12Comment
Comment