W piątek 9 grudnia 2005 roku, Będziemy z Artem gościć u jednego z forumowiczów w Częstochowie. W związku z tym chcielibyśmy się spotkać z sekcją częstochowską na jakieś 1-2 piwka w okolicy godziny 18 w Bavarianhaus.
09 XII 2005 Administracja w Częstochowie
Collapse
X
-
09 XII 2005 Administracja w Częstochowie
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
Zapomniałas dodać, że obecność obowiązkowa
Mnie raczej nie będzie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
jeżeli ktoś z Częstochowian miał ochotę zakupić coś niecoś w naszym sklepiku browarbizowym a odstraszały go np. ceny przesyłki - mogę wziąć ze sobą do cz-wy zamówione produkty - w razie potrzeby proszę o kontakt na PW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ha! no i udało nam się spotkać ze Zbysią Dzięki za przybycie i wspólne dwa piwka
podsłuchana rozmowa gościa z szefem (pełniącym w tym momencie rolę barmana najwidoczniej):
G: - Czy jest tu takie piwo, hm, cos w stylu Tyskiego?
S: - Nie
G: - ...a Żywca?
S: - N I E- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Było super. Dzięki Zbysi za spotkanie. Piwo przepyszne. Lokal ekstra. Potem udaliśmy się z Artem na metę do Arzego. Polecam wszystkim - piwo leje się cały czas, gościom oddają własne łóżko, a Arzy pichci wieczorem kolacjoobiad, rano śniadanko. Żyć nie umierać. Chyba częściej będziemy przyjeżdżaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykByło super. Dzięki Zbysi za spotkanie. Piwo przepyszne. Lokal ekstra. Potem udaliśmy się z Artem na metę do Arzego. Polecam wszystkim - piwo leje się cały czas, gościom oddają własne łóżko, a Arzy pichci wieczorem kolacjoobiad, rano śniadanko. Żyć nie umierać. Chyba częściej będziemy przyjeżdżaćComment
-
Trzeba będzie chyba konkurs ogłosićŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Wiemy, wiemy, donosiciele nam już donieśli i trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie tejże sprawyŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Kurka, to może się podzielimy tą częstochowską gościnnością i zawitamy tam razem W końcu muszę się wybrać.
Arzy - WŁASNE ŁÓŻKO??? Przesadzasz z tym podlizywaniem się AdministracjiComment
-
To może się jakoś zmówimy i zrobimy im zmasowany atak ?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
To może Sylwester w Częstochowie?
A tak serio - to chętnie w zmasowanym ataku pouczestniczę. Trzeba tylko wymyślić jakiś dogodny termin między giełdamiComment
-
No proszę, ale o łóżku Arzego zapomnijcie. Już się tak jakoś z Artem przyzwyczailiśmy Ale dajcie jakiś konkretny termin, wszak od nas to niedaleko, a jakoś tak zaniedbywaliśmy ten kierunek przez to, że do Wrocka bliżej.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyka jakoś tak zaniedbywaliśmy ten kierunek przez to, że do Wrocka bliżej.
Terminy to może po Nowym Roku zacznijmy ustalaćComment
Comment