Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
09 XII 2005 Administracja w Częstochowie
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTo może Sylwester w Częstochowie?
A tak serio - to chętnie w zmasowanym ataku pouczestniczę. Trzeba tylko wymyślić jakiś dogodny termin między giełdamiComment
-
Kurcze, a ja już myślałam, że zostana porwana przez "rycerkę" na białym rumaku. A tu taki pechŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Z całego sera zapraszam.
Tylko dajcie znać troszkę wcześniej
A tak w ogóle to już kilka osób się zapowiadało i nic z tego nie wyszłoLast edited by arzy; 2005-12-15, 20:12."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy
A tak w ogóle to już kilka osób się zapowiadało i nic z tego nie wyszłoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No i oberwało mi się"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyZ całego sera zapraszam.
Tylko dajcie znać troszkę wcześniej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyA tak w ogóle to już kilka osób się zapowiadało i nic z tego nie wyszłoComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA, widzisz, to jeszcze zalezy, jaki to bedzie ser
(...)"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseJa się zapowiedziałem w sobotę i zamierzam słowa dotrzymać. Zapewne w lutym-marcu."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment