Kurczem. To by był spontan w wykonaniu moim i Bastka. Jeszcze w Opolu to żem się nie bawili Muszę to omówić z partnerem. Mam nadziję, że wypali. Sylwek a nie partner
Sylwester w adminowie
Collapse
X
-
No bo jak Partner wypali, to następny Sylwester możecie spędzać w gronie powiększonym minimum o jedną osóbkę.
Przepraszam za wypowiedź nie na temat, ale jakoś nie mogłem się powstrzymaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wcBoję się, że mnie z sekcji wywaląComment
-
Moderatusia Tyraniusia Oj się dzieje na tym ZDolnym Śląsku. Trzeba jakąs inspekcję kiedyś tam poczynić, bo sodoma i gomora istna. Teraz już wiem dlaczego frekwencja taka tam na spotkaniach: Nie ma cie to wylatujeszŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk(...)
Poza tym jakoś tak dziwnie zauważyłam, że do sylwestra forumowego gdziekolwiek to skore są sekcje dolnośląska, warszawska i opolska (cholerka chociaż raz), a co z pozostałymi prężnie działającymi sekcjami?
(...)
Chciałbym przypomnieć tobie Gosiu, że w ubiegłym roku także odbył się forumowy sylwester w Trójmieście (jesli sie dobrze orientuję były tylko dwie takie imprezy. W Gdyni i Kadach). A wiec, kto jest skory ten jestComment
-
Sorki jakoś tak daleko to Trójmiasto, że mi to całkiem gdzieś z pamięci wypadło. Poza tym Kady są wspominane co rusz (a szczególnie błotko), a o trójmiejskim sylwestrze słyszałam pewnie o wiele, wiele mniej.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykSorki jakoś tak daleko to Trójmiasto, (...)
Cz ja wiem, raptem 500 km odległości dzieli nasComment
-
-
Ty się koleżanko nie zastanawiaj, taka okazja się już może nie trafić.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
powiedzmy że muszę poczekać do końca tygodnia z decyzją bo będe wtedy wiedzieć czy mój humor nadawać się będzie na świętowanie i balowanieComment
-
Prosilibyśmy o ostateczne deklaracje do 27 grudnia. Pewne rzeczy trzeba by zaplanować. Na razie lista wygląda tak:
1. Art
2. Maggyk
3. baklazanek (+kapcie)
4. Joelka ?
5. Sebastian ?
6. Cyrkonia ?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment