Ponieważ większość warszawiaków na święta jedzie do domu i w Warszawie już zaczynają się fuchy i do tej pory cisza o świątecznym spotkaniu, to informuję, że w środę ok. 18.30 razem z sopistą wypijemy w Robinie "wigilijnego" belfasta. Chętnych zapraszamy, choć NA RAZIE nie przewidujemy długiego siedzenia.
21.12. - Warszawa - bar Robin - "wigilijny" belfast
Collapse
X
-
21.12. - Warszawa - bar Robin - "wigilijny" belfast
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak -
W środę to ja sobie posiedzę... - do 20-tej w pracy , także Wszystkiego Smacznego chłopakiLast edited by iron; 2005-12-19, 14:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Ja nie przewiduję siedzenia w pracy do późna właśnie w środę, więc być może wezmę udział. Zwłaszcza, że Bemowo to niezgorsza lokalizacja (napisałem to tak trochę pod Ahumbę... )Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyJa nie przewiduję siedzenia w pracy do późna właśnie w środę, więc być może wezmę udział. Zwłaszcza, że Bemowo to niezgorsza lokalizacja (napisałem to tak trochę pod Ahumbę... )
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!Comment
-
mam nadzieję działa już linia tramwajowa na Bielany - a jeśli nie (bo tam mam "opłatek" grupowy) to moze jakos tam dojadę - na Belfasta do Robina mam nadzieję takżeKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciamam nadzieję działa już linia tramwajowa na Bielany - a jeśli nie (bo tam mam "opłatek" grupowy) to moze jakos tam dojadę - na Belfasta do Robina mam nadzieję także
Od 02 stycznia dopiero ten odcinek będzie włączony w normalną sieć.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Ja w przedświąteczny tydzień pracuje codziennie do 20:30 więc odpadam niestety.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Tyle się zmieniło, że ja nie dam rady dotrzeć...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Byliśmy tylko sopista i ja z przyległościami oraz Piecia.
TrudnoWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
Comment