Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark
22.12.2005 - "wigilijny" Ciechan na warszawskim Powiślu
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
Może to nie on, może ktoś siedział na jego loginie...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMoże to nie on, może ktoś siedział na jego loginie...Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkWpadnę na jakieś trzy piwkaComment
-
Szkoda, że nie zobaczyłem tego wątku wczesniej no ale cóż i tak nie wiem czy dałbym radę po 4 dniach szkoleniaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Siedziałem trochę ponad godzinę, a skład spotkania wymienił się ze trzy razy. Ci zabiegani warszawiacy
Imprezę kontynuowaliśmy z Darkiem w Jadłodajni Filozoficznej, a później na tych jego kartoflach, gdzie zwabił mnie pod pozorem dalszej konsumpcji, po czym wypił trzy łyki piwa i pozszedł spać. No i teraz siedzę gdzieś pod kręgiem polarnym i piszę te słowa...Comment
-
RANY BOSKIE JESTEM KIOSKIEM
...powiedziała moja głowa wyrwana z błogiego snu przez morderczy budzik o 6 rano.
Działo się dużo, części grzechów nie pamiętam
O ile mnie pamięć nie myli ( ) stawili się:
1. Ark
2. Darek99
3. Slavoy
4. Sopista
5. Wucio Shaggy
6. Bury Wilk
7. Iron
8. Małażonka
9. Dkrasnodebski
10. Żąleną
11. Maremali
12. Lady Makbet
13. Prezes Ciechana z żoną
14. Pewnie_Kogoś_ZapomniałemLast edited by slavoy; 2005-12-23, 13:50.Dick Laurent is dead.Comment
-
kurteczka watowana , coś przeoczyłem post i z Darkiem sie nie dogadalem bo też bym wpadłPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy(...)
14. Pewnie_Kogoś_Zapomniałem
A swoją drogą dziękuję Mistrzowi za podwózkę do chaty.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo, Ark! Tak śmiałej deklaracji z Twej strony, to już dawno na Forum nie było
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiArku, zapewne masz na myśli litrowe piwka, bo taka opcja pojawiła się w karcie a i cena tejże opcji bardzo zachęcająca.
Jednak litrowe szkło Lecha wyglądało tak zachęcająco, iż nie mogłem się oprzećComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ark[...] Jednak litrowe szkło Lecha wyglądało tak zachęcająco, iż nie mogłem się oprzećWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Zabrakło mi miejsca w plecaku. Może w styczniu się udaComment
Comment