Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
Paprykarze zjeżdzają pod Wawel 16-19.01.06
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D -
Ja oczywiście będę. Nie udzielam się w dyskusji, bo mam możliwość dostosowania się, więc niech planują, ci którzy mają jakieś sprawy.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
No to już wiemy, że LajboCKów będzie dwa razy więcej niż przyjezdnych, honor obroniony, uff...Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ja bardzo chętnie ale niestety, na noc idę do pracy. Z tego powodu odbiorę od Pogoniarza jeno podatek piwny za przejazd przez Górny Śląsk. Mogę tylko obiecać, że postaram się go do cna nie złupić
Tak a propos wykupiłem wszystkie koźlaki w dwóch sklepach ,a innych nie znam gdzie można je dostać.W sumie wyszło 6 sztuk-także każdy dostanie po razie Polarne Bosmanki to już zakupię na spokojnie jutro.Jestem też ciekaw co kupię we Wro w czasie przerwy w podróży.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTo normalnie skandal,myto?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNie, to śląski bandytyzm Wynik strukturalnego bezrobocia i patologicznego alkoholizmu
Jutro kończę struganie maczugiBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
środa złym pomysłem nie jest, ale wolny jestem dopiero chwilę przed 20:00. Jak macie garować od 11, to może jeszcze uda się, że na jedno piwo z wami wyskoczę, zanim się, zgony, rozejdziecie doma Ponieważ środa będzie dniem całkowicie poza domem od samego rana, uprzejmie bym prosił o SMSa ok. 19:30 z informacją o aktualnie zasiedzianym lokum, oraz prostymi wskazówkami doń dotarcia.Comment
-
Adam zapomniał dodać,że nie tylko on będzie pobierał mytoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszekJa jestem właśnie jedną z ofiar tego gwałtu.
Gdzie ma się pojawić delegacja powitalna? Spróbuję dopisać, aby uścisnąć dłoń drogiego gościa.
Potem mogę podskoczyć wieczorkiem na część oficjalno-konsumpcyjną Podajcie, proszę, miejsce i czas, abym mógł ponegocjować z moim zwierzchnikiem (=wife)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
No ,my jeszcze zaraz pojedziemy po bilety,odstawimy kocię i czekamy ,aż kole 4 rano obudzi nas budzik w tlf.
Wszystkie piwka zakupione i spakowane,o przepraszam bym zapomniał jeszcze jednego Polarnego musimy dokupić.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ja chętnie przyjdę, jeśli przyjmiecie w swoje Szanowne Grono żółtodzioba. Obiecuję, że nie będę marudził. Mam kontakkt z jedną Osobą szanowną i jak widać z forum szanowaną. Czas wolny będę mieć od popołudnia ale może jeszcze zdążę. PozdrawiamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AntałekJa chętnie przyjdę, jeśli przyjmiecie w swoje Szanowne Grono żółtodzioba. Obiecuję, że nie będę marudził. Mam kontakkt z jedną Osobą szanowną i jak widać z forum szanowaną. Czas wolny będę mieć od popołudnia ale może jeszcze zdążę. Pozdrawiam
My spadamy w objęcia Morfeusza.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Ło Matko! Wywiad.
Na środowe spotkanie przyjdzie Pani Monika Frenkiel - dziennikarka Gazety Krakowskiej. Chce przeprowadzić wywiad z domowymi browarnikami i miłośnikami piwa. Przy okazji można będzie browar.biz oraz giełdę krakowską zareklamować w prasie. Przyjdźcie więc wszyscy warzący tłumnie i ochotnieComment
Comment