mnie pasuje, bezproblemowo. bez Shlangiego to nie spotkanie lajboCKowe
Paprykarze zjeżdzają pod Wawel 16-19.01.06
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarzto co przekładmy na 18.01?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMy przywieziemy w takim razie Polarnego i KoźlakaComment
-
Także 18.01 jest datą spotkania Ja z e-prezesem poprzez tlf komórkową się porozumiem.
Aha 16.01 przyjeżdzamy planowo 16:23,od dworca do naszego miejsca noclegu jest blisko.Po zostawieniu bagaży uderzamy na spacerek (czy w łokolicy jest Piwo przez duże P i jakiś bar gdzie można cosik zjeść?)
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarzczy w łokolicy jest Piwo przez duże P i jakiś bar gdzie można cosik zjeść?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumBardzo bym prosił w razie czego e-prezes mówił, że 18 ma czas od 11, ja od 16:35 więc cały dzień jest do wykorzystania. Postram się zgwałcić kogoś jescze by przyszedł.
Gdzie ma się pojawić delegacja powitalna? Spróbuję dopisać, aby uścisnąć dłoń drogiego gościa.
Potem mogę podskoczyć wieczorkiem na część oficjalno-konsumpcyjną Podajcie, proszę, miejsce i czas, abym mógł ponegocjować z moim zwierzchnikiem (=wife)Marek - domowarzyciel namiętnyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeso 11 w ck 18stego stycznia. ew. jesli nie mozesz o tej porze to daj namiar kiedy.Marek - domowarzyciel namiętnyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesnie to mnie martwi, a raczej na kogo możemy jeszcze liczyć... niekoniecznie w tych wczesnych godzinachMarek - domowarzyciel namiętnyComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzLokum i w sumie po drodze w kierunku dworca.Last edited by Shlangbaum; 2006-01-13, 16:03.Comment
Comment