Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Na środowe spotkanie przyjdzie Pani Monika Frenkiel - dziennikarka Gazety Krakowskiej. Chce przeprowadzić wywiad z domowymi browarnikami i miłośnikami piwa.
Dlatego uprzejmie prosimy o rezerwacje, ponieważ ilość miejsc ograniczona
Żeby potem nie było żalów, że kogoś minęła okazja pojawienia się w prasie
Tak jak pisałem ja się dostosuję.
Z tego jednak co czytałem to Pogoniarz chce zaliczyć C.K., Pale, Amber, no i wypadało by Relaxa. Jak spotkamy się tam o 17, będzie dziennikarka, to może się okazać, że czasu zabraknie. Moja propozycja to 15, 16 (w zależności kiedy będom jeść, wcześniej czy po C.K.) w C.K. A czy ktoś wie cz jescze jest Pale i gdzie?
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
co wy z tym Espresso?? znają nas tam już aż nadto. przez takie uwielbienie dla jednego lokalu zniknęły na już dwa lokale ze Smoczą.
wszystko zalezy czy będzie ergie czy nie, bo wolałbym Rutynę ale nie narzucam się.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
co wy z tym Espresso?? znają nas tam już aż nadto. przez takie uwielbienie dla jednego lokalu zniknęły na już dwa lokale ze Smoczą.
wszystko zalezy czy będzie ergie czy nie, bo wolałbym Rutynę ale nie narzucam się.
Tak czy inaczej gdzieś umówić się musimy. Niech będzie zatem 17 w Rutynie, co
Dla niewtajemniczonych: zalecane jest ubranie się w ciepłe kalesony, zimowe walonki, wełniane rękawice i czapkę uszatkę. Kocyk lub termofor też się nie zmarnuje. W lokalu, o ile pamiętam, jest zimno jak w psiarni bo nie ma tam zwyczaju zamykania drzwi.
Ja sobie jeszcze pomyślę, że na polu jest minus 8 ....
eeee, panowie przesadzacie... jestem tam 2-3 razy w tygodniu i owszem nie jest tak ciepło jak w Espresso, ale zimniej jest w Piwiarnii Relakspola czy w Karacie na rogu Krowoderskiej i Szlaku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
eeee, panowie przesadzacie... jestem tam 2-3 razy w tygodniu i owszem nie jest tak ciepło jak w Espresso, ale zimniej jest w Piwiarnii Relakspola czy w Karacie na rogu Krowoderskiej i Szlaku
Dopiero teraz przeczytałem powyższe ustalenia i niestety muszę przyznać, że wcześniej poczynione plany nie pozwalają mi zostać "sławnym krakowskim piwowarem" , o którym głośno w prasie (chyba że plany się zmienią).
Comment