Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dendi23
Paprykarze zjeżdzają pod Wawel 16-19.01.06
Collapse
X
-
Marek - domowarzyciel namiętny -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwojtaszekSądzę, że rezerwacja byłaby mocno wskazana - inaczej mamy znów szansę na przytulne, bo ciemne, ciasne i nieco chłodne miejsce zaraz przy (otwartych na oścież) drzwiachComment
-
zatem krótkie sprawozdanie z wczorajszego dnia:
rozkopany dworzec, ale paprykarze raczej bezproblemowo dotarli na miejsce, bo o ok. 17.30 już ruszyliśmy na zdobywanie Smoczych twierdz. Bez metalu okazło się to niemożliwe i rutynowo wylądowaliśmy w CK. pierwsza wtopa: w Non-Iron i W Rutynie nie mieli wogóle Smoczej Głowy, a Stolarska zamknięta na głucho. Na szczęście w CK mieli 3 rodzaje piw: jasne, dunkel i imbirowe. ciemniaczek niezły, jasne niczego sobie, ciut bardziej goryczkowej jak mi się zdaje niż ostatnio, no i załapaliśmy się na darmowego Ingwera. Wtopa druga: palnąłem kompletną brednię w towarzystwie i pobladłem czym się to może skończyć. Pogoniarz, sorrry...
Dziś z tego co słyszałem od Paprykarzy odwiedzili Non-Iron i zmierzają na relakspola do Kazimierskiej Piwniczki, więc jutro zostanie nam niewiele do odwiedzeniaComment
-
No widzę, że Pogoniarz z Westą przeżyli jakoś opodatkowanie w KatowicachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Przed chwilą wróciłem ze spotkania. Ilościowo to chyba rekord: Pogoniarz, Westa, Piokl13, e-prezes, bulet, bahtol, nitka, Antałek, Titus_Fox, dendi23, mwojtaszek z żoną, MarcinKa, shlangbaum z narzeczoną + Pani dziennikarka z Gazety Krakowskiej i jej fotoreporterka.
W sumie 13 forumowiczów na Westerplatte 13
Dzięki Pogoniarz za piwoComment
-
Dotarliśmy dziś w końcu do Szczecina,wrażeń sporo,oj sporo.Piwa nie mniej.Jutro postaramy się coś więcej napisać.Miło było zobaczyć znajome piwne ryjki,jak i poznać nowe Powymieniać się piwkami i wspólnie napić naszego ulubionego napoju
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16No widzę, że Pogoniarz z Westą przeżyli jakoś opodatkowanie w Katowicach
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Także kilka słów już na spokojnie.
Jadąc do Krakowa,zapanowałem tak podróż by przesiadać się we Wro,a z powrotem w Poznaniu z wiadomych przyczyn We Wro zakupiło się piwko i oczywiście wypiło.Potem wymianka piw z Adamem 16 i Kiszotem(dzięki wielkie),a dalej to nieudany atak na Smoczka,ale z e-prezesem zaatakowaliśmy CK i w/g mnie bardzo dobry był dunkel.
W czasie pobytu zaliczyliśmy sporo Ambera Ale,które bardzo mi posmakowało,bardzo dobry był też Lany Relakspol,do tego stałem się posiadaczem sporej ilości piwek drogą wymiany(dzięki za piwka) i drogą kupna.
Czująć ,że okolice Zakopca nie należą do piwnego raju zabraliśmy ze sobą kilkanaście piwek i było to dobre posunięcie.Gdy zapas się wydatnie uszczuplił ,ruszyliśmy na Słowację uzupełnić płyny.
Dzięki wszystkim za możność wypicia z Wami piwka.
P.S Czy artykuł się ukazał?
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzCzy artykuł się ukazał?Comment
-
Wywiad z LajboCKami i Pogoniarzem zostanie opublikowany w Gazecie Krakowskiej w piątek 10 lutego.
Natomiast wywiad z Non Iron w Dzienniku Polskim najprawdopodobniej w najbliższą niedzielę.Comment
-
[QUOTE=Shlangbaum]Wywiad z LajboCKami i Pogoniarzem zostanie opublikowany w Gazecie Krakowskiej w piątek 10 lutego.
Natomiast wywiad z Non Iron w Dzienniku Polskim najprawdopodobniej w najbliższą niedzielę.[/QUOT
Czy byłaby możliwość przesłania dla nas tego artykułu? Bedziemy bardzo zobowiazani.PlisssssComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WestaCzy byłaby możliwość przesłania dla nas tego artykułu? Bedziemy bardzo zobowiazani.Plisssss
Czyżby Pogoniarza Westa sprzed komputera pogoniłaComment
Comment