Ćwiczę dziś przed imprezą. Własnie o pół roku przeterminowany Porter Bracki
6 stycznia 2006 - Administracja w Warszawie
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Ja odpadam !!!
W styczniu mam tak tragicznie mało czasu wolnego, że wszelakie spotkania (poza giełdą) niestety mnie ominą .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Zaraz wyjeżdżamy, bo jak się okazło samolot odlatuje wcześniej. Może nawet na 19 uda nam się dotrzeć do Powiśla.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Dobrze, że tylko "wcześniej", bo mogłoby się okazać, że nie z Okęcia, a z Balic. Pewnie krakowska komanda nie miałaby nic przeciwko temu.
Ja toże postaram się pojawić (zapewne sporo po 20), a jesli mi się to uda, będzie to pierwsza moja wizyta na Powiślu od czasu "PODPADNIĘCIA"bla bla bla
Comment
-
-
Wszystko po staremu. Zythum czarne usta. Admin rude włosy. Darek okrągła buzia. Slavoy zaraz idę do pracy. Wujcio będę miał bliźniaki. Małażonka 10 w skali Beauforta. Ahumba panie powróżę z ręki.
PS Emes, prawdziwy warszawski rodak: "ale jak to, od Żwirki i Wigury do Gotarda samochodem jadę trzy minuty, więc razem będzie 35 złotych". Przywiozę ci z tych kolonii jakiś kompletny minibrowar
A niebawem kontynuacja w Watrze.
Comment
-
-
jeju ja mam Was dość - znowu mnie schlaliście w sztok. Wstałem o 12.00 i nici wyszły z dzisiejszego spotkania z Wami - rodzina postawiła stanowcze weto.
Oj jak zwykle działo się działoTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną.. Emes, prawdziwy warszawski rodak: "ale jak to, od Żwirki i Wigury do Gotarda samochodem jadę trzy minuty, więc razem będzie 35 złotych".
Comment
-
Comment