Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Mini-zlot w Zwierzyńcu - przymiarki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZythuma może macie z głowy ale zapominacie chyba, że w ten sam weekend odbedzie się II Festiwal Piwa w Gdańsku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA mówią, że w Polsce jest mało piwnych hobbystów Co krok impreza O tej nie wiedziałem. Nie mniej jednak jestem niemalże pewien, że do Zwierzyńca pojadę i 100% pewien, że nie będzie mnie na II Festiwalu Piwa w Gdańsku.
W takim razie poczytaj sobie o tej imprezie tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=57362
Jeszcze może zmienisz zdanie
Comment
-
-
Jeśli termin będzie sprzyjający, może i ja zdecyduję się na odwiedzenie Zwierzyńca. Połączyłbym ten wyjazd z corocznym kilkudniowym pobytem w Szczebrzeszynie (7 km od Zwierzyńca), a więc przyjemne z pożytecznym.
I jeszcze jedno - w Zwierzyńcu nienajlepiej jest z bazą noclegową. Im wcześniej będzie znany termin, tym większa szansa znalezienia miejsca np. w jednym z gospodarstw agroturystycznych.
A swoją drogą aby napić się Janowa w okolicach Zwierzyńca, nie trzeba jechać do Janowa. W Szczebrzeszynie w knajpie "Pod Bażantem" leją to piwo. Wystarczy wcześniejszy kontakt i zamówienie świeżej beczki (albo kilku) z gwarantowaną konsumpcją...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiA swoją drogą aby napić się Janowa w okolicach Zwierzyńca, nie trzeba jechać do Janowa. W Szczebrzeszynie w knajpie "Pod Bażantem" leją to piwo. Wystarczy wcześniejszy kontakt i zamówienie świeżej beczki (albo kilku) z gwarantowaną konsumpcją...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommiW Zwierzyńcu nienajlepiej jest z bazą noclegową. Im wcześniej będzie znany termin, tym większa szansa znalezienia miejsca np. w jednym z gospodarstw agroturystycznych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arnoNie trzeba jechać do Szczebrzeszyna*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA są? To czemu nic nie słychać na forum?
Ja jestem za Zlotem V w Zwierzyńcu, przecież piwo można kupić, beczkowe tanie jak barszcz.
W innym terminie też postaram się przyjechać, tylko najpierw trzeba ten termin ustalić Weekend majowy super sprawa, zaliczyłabym i BP i wracając (o ile to "wracaniem" można nazwać) Zwierzyniec
Natomiast tak jak piszesz - to byłaby chyba najlepsza opcja.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
W związku ze związkiem prosze o OFICJALNĄ informacje czy Zlot w Zwierzyńcu jest możliwy a jeżeli nie to dlaczego i z jakim browarem i miejscem miałby się odbyć. Bo rzeczywiście poruszamy sie w kręgu Archiwum X i nie padają żadne oficjalne informacje.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJeśli mini-zlot w Zwierzyńcu miałby się odbyć w okolicach weekendu majowego, to ja odpadam.
Ah, Zythum -
Jeden warunek musimy być pewni, że browar warzy i że będzie można kupić piwo z tego browaru.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tysiąc koncepcji i nic nie wiadomo To ja też nie konkretnie. Jeśli będzie, jeśli się nie będzie nachodziło, jeśli nie będę akurat gdzie indziej, jeśli będę miał za co, to oczywiście jadę.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTszkoda że nie będzie darmowych mocnych browców, bo bym pojechał ;P
Ah, Zythum -
szkoda że nie wpadło Ci to do głowy w temacie założonym przez Czesa, ale to na pewno przeoczenie.
Tak czy tak chciałbym oficjalnej informacji i miejscu zlotu i powodach rezygnacji ze Zwierzyńca.To inaczej miało być, przyjaciele,
Comment
-
-
Nie ma żadnego ustalonego miejsca na zlot. to jest oficjalna informacja.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mini Zlot
Podczas ostatnich warsztatów w Lublinie, Czes (mam nadzieję, że nie pomyliłem treści - nie byłem bezpośrednim świadkiem rozmowy) zaproponował zorganizowanie warsztatów 2006 r. własnie w Zwierzyńcu. Myslę, że jest to dobry pomysł - niezależny od tego gdzie odbędzie się WIELKI ZLOT.
Comment
-
Comment