W tych dniach będę się leczył/wypoczywał w sanatorium w Kołobrzegu i chętnie napiję się piwa z miejscowymi forumowiczami (o ile tacy są), oraz oczywiście z wszystkimi przyjezdnymi w tym samym okresie.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Może potrzebujesz żebym zaopiekowała się twoimi piwami?
Zadbałabym o to żeby się nie zmarnowały.
A swoją drogą to zamieniłabym się z tobą i wskoczyła w borowinki a potem na dobre piwo na molo.
Dzięki Adamie - ale takie wyszukiwanie to ja zrobiłem zanim jeszcze zamieściłem ten temat. Mam jednak nadzieję, że jest w Kołobrzegu ktoś bardziej aktywny, tylko że nie ujawnił w swoim profilu miasta zamieszkania.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Podobnie jak dwa lata temu, znów wybieram się do Kołobrzgu podratować resztki zdrowia.
Tym razem zapowiadana ekipa forumowa rośnie o 100% ale tylko dzięki wspólnemu wyjazdowi z kumplem z Wrocławia.
A może teraz odezwie się jakiś forumowicz z Kołobrzegu lub okolic?
Znalazłem w Żabce, Bojan, PSPD i w dodatku Tropical Stout
6zł, 6,2vol i 15,1blg. Bez piany, jest obrąbek, w zapachu czekolada, malina, bardzo deserowo, rodzynki, migdały, daktyle. No szok, dla mnie bomba jakby powiedział Jerzy Dobrowolski. Nuta dolna sama czekolada, ale taka w płynie....
Lokal wzniesiony w lekkim szkielecie drewnianym na środkowym korcie przy Sikorskiego. Legalność postawienia go budzi kontrowersje. Poza smaczną pizzą oferują również zupy, makarony i desery.
Przechodząc do meritum: na kranie heinekenowa oferta żywca, w zeszłym roku w butelce był Colberg,...
Comment